Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Cârstea refuză să mai vină în România. Are un motiv serios

Elena Cârstea refuză să mai vină în România. Are un motiv serios
Elena Cârstea și-a revenit spectaculos, după ce acum câteva luni a fost la un pas de moarte. Artista și-a dorit mult să vină în România, dar are un motiv serios pentru care a renunțat.

Elena Cârstea, cândva o artistă extrem de apreciată de public și de realizatorii tv, și-a exprimat dorința de a se întoarce în România. Trăiește în America, unde este căsătorită cu un american, și cu cele două fete adoptate. Și-a exprimat dorința de a reveni acasă chiar și pe pagina de socializare. Dar acum un motiv o împiedică.

Fanii Elenei Cârstea așteptau cu sufletul la gură ca vedeta lor preferată să revină acasă după multă vreme. Cântăreața ar fi urmat chiar să cânte la două televiziuni, e vorba de TVR și Prima TV, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Mi-e dor să vin să vorbesc românește, aici n-am cu cine vorbi. Soțul meu încearcă să vorbească și românește, dar râd cu lacrimi. Pronunță aiurea cuvintele. Dacă reușesc să ajung în țară, voi fi prezentă la câteva emisiuni, la care am fost invitată, dar și voi cânta”, s-a destăinuit Elena Cârstea pentru Cancan.

Televiziunile nu au acceptat să-i plătească biletele de avion

Artista ar fi avut însă o mică pretenție. Dar fiind faptul că a avut parte de foarte multe cheltuieli în ultima perioadă, de la spitalizare la recuperare, ar fi dorit să-i fie plătite biletele de avion. Acest lucru însă nu s-a întâmplat. Așa că artista a renunțat și la invitație și la venirea în România. În plus, Elena Cârstea a afirmat că nici soțul său nu a fost de acord cu plecarea ei în acest moment, pentru că starea de sănătatea e încă precară.

Elena Cârstea, una dintre cele mai bune voci ale României. Sursă foto: facebook

Ca atare, artista nu le poate face fanilor săi bucuria de a veni în România. Cel puțin în acest moment… „Glenn nu m-a lăsat să vin, a zis să mai aștept până când sunt bine. (…) voi veni în România abia la anul”, a mai spus artista.

A trecut printr-un AVC

Elena Cârstea a fost foarte grav bolnavă, ea trecând printr-un AVC, dar și prin mai multe episoade de pneumonie. Artista a fost internată în spital aproape o lună, iar în acest moment se reface, printr-un program de recuperare. Din nefericire încă se deplasează folosind un baston, dar e optimistă și speră că în curând situația se va schimba în bine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre