Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea, vizitată în pușcărie de micuța Eva. Cineva se încăpățânează să nu-i dea un drept legal

Elena Udrea, vizitată în pușcărie de micuța Eva. Cineva se încăpățânează să nu-i dea un drept legal
Chiar dacă mama e în pușcărie, fetița Elenei Udrea se bucură de zăpada căzută în ultimele zile. Iar Adrian Alexandrov nu a ratat ocazia să-i facă o fotografie și să o posteze pe contul de socializare, spre bucuria fanilor.

Frigul de afară nu a speriat-o pe fetița Elenei Udrea. Pentru că mama e în pușcărie, tatăl îi face acesteia toate poftele. În week-end, a îmbrăcat-o corespunzător, iar micuța s-a distrat pe malul lacului Corbeanca alături de doi prieteni minunați. E vorba de o pisicuță simpatică și câinele familiei, pe care cea mică îl iubește nespus.

De Crăciun, în vizită la mama

Pe 26 decembrie, Elena Udrea a împlinit 50 de ani, iar iubitul său și Eva au fost să-i fie alături. Ca de obicei întâlnirea s-a lăsat cu lacrimi din partea fostului ministru al Turismului, care numără zilele până când va fi din nou alături de familia sa.

Fetița Elenei Udrea și-a găsit doi prieteni de joacă minunați

Dar și-a ținut fetița la piept și parcă durerea a dispărut pentru câteva clipe. „Am avut azi vizita săptămânală, care ține două ore. Am găsit-o fericită că am reușit să ajungem la ea, am venit cu cea mică. I-am cântat „La mulți ani”, s-au ținut în brațe”, a mărturisit Adrian Alexandrov.

A primis 30 de zile de permis pe an, dar nu a plecat niciodată din spatele gratiilor

Închisă la regim deschis, Elena Udrea are dreptul la 30 de zile de permisie, în total, în fiecare an. Doar că de aproape doi ani de când se află în spatele gratiilor, blonda n-a părăsit niciodată închisoarea, iar acest lucru o enervează cumplit. „E nemulțumită că aproape doi ani de zile au trecut de când este la regim deschis și nu i s-a acordat nicio zi de permisie. În măsura în care dreptul legal pe an este la 30 de zile de permisie”, a declarat Adrian Alexandrov potrivit Antena 3 CNN.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre