Simona Ionescu / Redactor Șef

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi sunt terifiate: hoții ai intrat peste ele în casă!

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi  sunt terifiate: hoții ai intrat peste ele în casă!
Seria vedetelor care au probleme cu răufăcătorii continuă. După problemele fotbaliștilor din Marea Britanie, iată că și casa unei actrițe de la Hollywood a fost călcată de hoți.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi se aflau în conacul lor din Montecito când un hoț a reușit să intre pe proprietate fără să fie detectat. Urmarea, cele două au întărit măsurile de securitate, transformând locuința într-o adevărată fortăreață.

Conform TMZ, incidentul a avut loc în data de 4 iulie. Surse apropiate anchetei susțin că în momentul acela cuplul era acasă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar nu este clar dacă cele două partenere au avut vreun contact cu suspectul sau cu suspecții. În urma pătrunderii prin efracție au fost furate bijuterii.

Hoțul sau hoții a / au intrat prin ușa din spate a conacului, iar camerele de supraveghere nu au surprins pe nimeni. Ellen și Portia s-au asigurat ulterior că un astfel de incident nu se va mai repeta niciodată.


E serios și nu dă semne că ar vrea să se lase. Viciul care-i macină averea lui Mirel Rădoi

Imaginile care au încins Ibiza. Apariție „epică” a modelului Demi Rose


Sursele publicației susțin că cele două au făcut o mulțime de îmbunătățiri de securitate imediat după incident – care includ angajarea unei noi companii de securitate, instalarea de senzori laser și camere de supraveghere în jurul întregii proprietăți. În plus, au angajat  paznici care patrulează înarmați pe proprietate.

Conform Biroului Șerifului din Santa Barbara, hoții au plecat cu bijuterii și ceasuri de mare valoare. Se pare că aceștia au vizat locul având în vedere celebritatea locatarelor. Momentan nu se știe dacă jaful din casa celor două are legătură cu alte spargeri din zona Los Angeles, polițiștii cercetând toate posibilele piste.

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres și actrița Portia de Rossi s-au căsătorit în anul 2008, formând, de atunci, unul dintre cele mai cunoscute cupluri gay.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre