Simona Ionescu / Redactor Șef

Elon Musk a rămas fără cuvinte. Care e legătura dintre milionar și o capră – Imagine șoc

Elon Musk a rămas fără cuvinte. Care e legătura dintre milionar și o capră – Imagine șoc
Este iubit de multă lume, iar fanii înrăiți ai acestuia au vrut să-i facă o surpriză cu adevărat inedită. Iată ce a ieșit.

O statuie uriașă și o pagină de instagram. Acestea sunt lucrurile care l-au dat pe spate pe Elon Musk.

Elon Musk a rămas fără cuvinte. Care e legătura dintre milionar și o capră

Elon Musk are propria sa statuie. E un dar pe care l-a primit de la cei mai mari fani canadieni care au pus mână de la mână și au plătit 600.000 de dolari. Dar oamenii nu s-au oprit aici și i-au făcut și o pagină de instagram unde pur și simplu îl ridică îl slăvi pentru reușitele sale profesionale.

Statuia cu corp de capră

Noul proprietar al Twitter are acum o statuie lungă de nouă metri, realizată din aluminiu. La prima vedere poate părea ciudat, pentru că monumentul are chipul lui și corpul unei capre.

Motivul? În limba engleză, „goat‟, în traducere „capră‟ este folosit și ca acronim pentru „Greatest Of All Time‟, adică „cel mai bun din toate timpurile‟.

Elon își va vedea statuia pe 26 noiembrie

Doi sculptori canadieni au lucrat pentru această operă de artă nu mai puțin de 700 de ore. „I-am construit lui Elon Musk un monument de 600.000 de dolari în onoarea numeroaselor sale realizări și pentru angajamentul său față de criptomonede‟, au spus cei care au creat monumentul.

Elon Musk își va vedea cadoul  26 noiembrie la biroul său Tesla din Austin, Texas. „Majoritatea oamenilor credeau că nu o vom face niciodată, dar după un an de construcție, a venit timpul să-l aducem acasă la Elon. Într-adevăr, vrem doar să-l întâlnim și să îi oferim statuia. La urma urmei, el este cel mai inovator om în viață‟, se spune într-un comunicat transmis de firma care realizat statuia, citat de „Daily Mail‟.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre