Simona Ionescu / Redactor Șef

Elon Musk, atacat iar de fiul său care s-a transformat în femeie: „Minți în legătură cu copiii tăi”

Elon Musk, atacat iar de fiul său care s-a transformat în femeie: „Minți în legătură cu copiii tăi”
Luna trecută, Elon Musk declara că a fost păcălit de adepții curentului transgender să accepte ca fiul său să devină femeie. Fiica sa transgender, Vivian Jenna Wilson, a venit cu replica și l-a lovit cu acuzații grave.

Elon Musk a criticat luna trecută în termeni duri curentul „woke”, ce se bazează pe ideea că genurile nu există și că totul poate fi „pluri”, „multi”, „poli”. Miliardarul a spus că a fost „păcălit” să-și dea consimțământul pentru ca fiul său Xavier (n.r. acum fiica transgender Vivian) să utilizeze medicamente care blochează pubertatea, adăugând că el crede că „virusul minții trezite” l-a ucis în mod figurat pe fiul său.

După aceste afirmații, replica dură a venit imediat de la fiica trans a lui Musk. Aceasta a adus în discuție trecutul sordid al tatălui său ca răspuns la atacurile pe care acesta le-a făcut la adresa ei din cauza identității sale de gen.

Fiica lui Musk îl acuză că e un curvar fără leac

„Nu ești un familist, ești un curvar în serie care nu se oprește din a minți despre proprii copii”, a scris tânăra de 20 de ani pe Threads, luni, referindu-se la numeroasele scandaluri de infidelitate și la copiii tatălui ei.

Elon Musk și Justine Wilson, prima sa soție, adică mama lui Vivian

Musk, în vârstă de 53 de ani, are 12 copii cu trei femei diferite, inclusiv pe fratele geamăn al lui Wilson, Griffin, pe care fondatorul X îi are cu prima sa soție, Justine Wilson. Fondatorul Space-X a fost, de asemenea, acuzat că a avut aventuri cu Amber Heard și cu Nicole Shanahan, fosta soție a co-fondatorului Google, Sergey Brin, acuzații pe care le-a negat.

„Nu ai fost vreodată într-o biserică”

Vivian a continuat apoi mesajul către tatăl ei: „Nu ești creștin, din câte știu eu, nu ai călcat vreodată într-o biserică. Nu ești un ‘bastion al egalității/progresului.’”

Ea a insinuat apoi că Musk este rasist, susținând: „Ai numit araba ‘limba inamicului’ când aveam 6 ani, ai fost dat în judecată de mai multe ori pentru discriminare și vii din Africa de Sud în perioada Apartheidului.”

Fiica transgender a lui Musk l-a făcut pe acesta rasist
Foto: PageSix

Vivian a continuat să-l critice pe fondatorul SpaceX, susținând că nu „salvează planeta” deoarece, pretinde ea, nu-i pasă „deloc de schimbările climatice.”

Vivian a concluzionat: „M-ai dezamăgit profund cu privire la cât de naivi suntem ca specie, pentru că, cumva, oamenii continuă să te creadă din motive care încă îmi scapă.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre