Simona Ionescu / Redactor Șef

Elon Musk a făcut dezvăluiri șocante despre fiica transgender: „Oamenii care promovează acest lucru să meargă la închisoare”

Elon Musk a făcut dezvăluiri șocante despre fiica transgender: „Oamenii care promovează acest lucru să meargă la închisoare”
Elon Musk a făcut recent dezvăluiri șocante despre fiica sa transgender, acum numită acum Vivian Jenna Wilson. Miliardarul a povestit cum a fost păcălit să semneze documentele prin care fiul său, Xavier, devenit Vivian Jenna.

Elon Musk este tatăl a 12 copii în total, pe care i-a conceput din 2002 încoace, cu trei femei diferite. Într-un interviu recent, Musk a făcut dezvăluiri șocante despre fiica sa transgender, cu care are o relație rece în acest moment. 

Fiica transgender a lui Musk, care are acum 20 de ani, s-a născut Xavier Alexander Musk, iar la vârsta de 18 ani și-a dorit să scape de numele tatălui celebru. Musk a fost de acord, atunci, ca Xavier să devină femeie, astfel că acesta și-a schimbat în 2022 numele în Vivian Jenna Wilson. 

Elon Musk a criticat dur curentul woke 

La doi ani după ce fiica sa transgender și-a început tranziția, Musk critică dur curentul woke. Acesta se bazează pe ideea că genurile nu există și că totul poate fi „pluri”, „multi”, „poli”. Elon Musk, a spus că a fost „păcălit” să-și dea consimțământul pentru ca Xavier să utilizeze medicamente care blochează pubertatea, adăugând că el crede că „virusul minții trezite” l-a ucis în mod figurat pe fiul său.

Xavier a devenit Vivian (stânga) în 2022
Foto: NYpost

Întrebat ce părere are despre medicii care efectuează proceduri de schimbare a sexului copiilor, Musk a criticat dur toată procedura. 

„I s-a întâmplat unuia dintre copiii mei, când am fost, în esență, păcălit să semnez documente pentru unul dintre băieții mei mai mari, Xavier. Asta înainte să înțeleg ce se întâmplă. Era și în era COVID, ne confruntam cu multă confuzie și mi s-a spus că Xavier s-ar putea sinucide dacă nu…”, i-a mărturisit Musk lui Dr. Jordan Peterson, intervievatorul său. 

Elon Musk vrea închisoare pentru cei ce promovează schimbarea de sex 

Elon Musk a spus că nu i s-a explicat că blocanții pubertății sunt „de fapt doar medicamente de sterilizare” atunci când și-a dat acordul ca fiul său să fie supus tratamentului. El a numit termenul „îngrijire care confirmă genul” un „eufemism teribil”.

Elon Musk și Justine Wilson, prima sa soție

De asemenea, miliardarul vrea ca cei care promovează acest curent să facă închisoare. 

„Ceva incredibil de rău și sunt de acord cu tine că oamenii care au promovat asta ar trebui să meargă la închisoare”, a declarat Musk.

Fiica transgender a lui Musk are și un frate geamăn 

Vivian are și un frate geamăn, pe nume Griffin. Cei doi s-au născut în 2004 și sunt copiii lui Musk și ai lui Justine Wilson, prima soție a miliardarului. Deși miliardarul sud-african a fost „în general optimist” cu privire la tranziția fiicei sale, ulterior a criticat-o, numind-o „comunistă” și atribuind opiniile ei politice școlii private scumpe pe care a frecventat-o. Musk a spus la un moment dat că fiica sa trans consideră că toți bogații sunt „malefici”. 

Elon Musk și a doua sa soție, actrița britanică Talulah Riley, fotografiați în 2015 împreună cu Xavier și Griffin. Gemenii au acum 20 ani, iar Xavier este cunoscut sub numele de Vivian.

Dar, conform unui extras dintr-o biografie a lui Musk, se susține că ruptura CEO-ului Tesla cu Vivian „l-a durut mai mult decât orice altceva în viața sa, de la moartea subită a primului său copil, Nevada,” care a murit la doar 10 săptămâni din cauza sindromului morții subite a sugarului, în 2002. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre