Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Andrei și a lui Măruță are lipici la bani. Cât câștigă Eva, la nici opt ani

Fiica Andrei și a lui Măruță are lipici la bani. Cât câștigă Eva, la nici opt ani
Eva Măruță îi calcă pe urme și Andrei și lui Cătălin. Simpatica puștoaică face bani încă de la opt ani. Și se descurcă foarte bine.

Eva Măruță e iubită de toată România și știe să facă bani frumoși, deși nu are nici opt ani, contribuind la bugetul familiei.

Eva Măruță nu e doar un copil frumos, ci și extrem de simpatic și mai ales talentat și cu lipici la bani. Deși nu a împlinit încă opt ani, fetița Evei a avut primul rol în lungmetrajul „Tati part-time”, unde a fost apreciată pentru prestația sa. Dar Eva reușește să facă lunar o sumă considerabilă din TikTok.

Eva Măruță are aproape 10 milioane de aprecieri pe TikTok

Conform informațiilor oferite de influencermarketinghub.com, un tool care măsoară banii câștigați din Tik Tok, Eva Măruță ar primi dintr-o singură postare între 235 – 392 de dolari. Fetița Andrei are peste 600.000 de urmăritori și aproape 10 milioane de aprecieri pe contul oficial de TikTok.

Câți bani a primit din filmul în care a jucat

Așa arată o familie fericită

Totul merge bine și în ceea ce privește suma încasată de Eva Măruță după prestația din filmul „Tati part-time”. La nici o lună de când a apărut alături de actorul Alex Bogdan, lung metrajul fusese vizualizat de peste 350 de mii de oameni. În acea perioadă încasările au fost de aproximativ 2 milioane de dolari.

„Nu ne sufocăm unul pe celălalt”

De 15 ani împreună, Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu invidiat de toată lumea. Cu ceva timp în urmă, una dintre cele mai apreciate artiste ale României, a mărturisit că secretul căsniciei lor este faptul că nu se sufocă unul pe celălalt.

„Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin”

„Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, s-a destăinuit Andra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre