Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Ștefan Floroaica, Petru din „Lia”, aduna monede de 50 de bani ca să-și cumpere mâncare. Serialul i-a schimbat viața

Actorul Ștefan Floroaica, Petru din „Lia”, aduna monede de 50 de bani ca să-și cumpere mâncare. Serialul i-a schimbat viața
Petru din serialul „Lia” a făcut dezvăluiri uluitoare în podcast-ul lui Teo Trandafir. A trecut prin momente cumplite, în care abia reușea să-și cumpere ceva de mâncare.

Dacă acum Petru din serialul „Lia” este idolul multor domnițe, în trecut actorul a mărturisit că a avut perioade în care îi lipseau și banii de mâncare.

Salvamar în America

Iubește să fie actor, dar pentru a ajunge aici Ștefan Floroaica a trecut prin momente cumplite. Pentru că timp de doi ani „nu se lipise nimic de mine”, a fost plecat de două ori în America ca salvamar, apoi „am mers la emisiunea de supraviețuire Exatlon”.

„După aia am dat-o pe jiu jitsu, urma să ajung la mondiale, și m-a sunat doamna asta, Domnica. Și mi-a zis: «tre să o iei pe asta». Eu am luat-o ca pe o presiune. Și s-a întâmplat, s-a aliniat atunci tot. Și asta se întâmplă de doi ani și ceva. Și mai avem puțin și închidem filmările”, a mărturisit Ștefan Floroaica, în podcast-ul lui Teo Trandafir.

Strângea monede de 50 de bani în pușculiță

Lia și Petru în serialul „Lia”

Atât de gravă era situația lui Ștefan încât avea o pușculiță unde strângea monede de 50 de bani, pe care le folosea pentru a-și cumpăra mâncare și benzină pentru a merge la filmări. Artistul recunoaște că atunci când a început acest proiect „eu aveam datorii de câteva zeci de mii de euro.

„Mergeam la filmări și încă nu începusem să încasăm salariul și știu că aveam o punguță în care țineam monedele de 50 de bani. Și uneori când ajungeam acasă nu mai aveam bani să-mi iau mâncare și trebuia să mă duc cu ăia de 50 de bani să-mi iau niște lucruri. Aveam prieteni, puteam să mă duc, dar evident că nu apelam. Știam că este o chestie periodică”, spune vedeta.

„Am luat toți banii ăia din pușculiță și m-am falimentat”

Ștefan își amintește un episod în care „m-am falimentat”. S-a întâmplat să fie chemat într-o zi mai repede la filmare și nu l-a putut lua mașina care se ocupa cu transportul actorilor. Pentru că nu avea motorină în rezervor, a apelat la rezerva din pușculiță.

„Nimeni nu știa treaba asta. Dar nu este spusă pe fondul «vai ce greu mi-a fost», este spusă pe fondul că este o realitate. Și nu este diferită perioada aia de perioada asta când am. Trăirile mele sunt foarte similare. E interesant cum credeam că se va schimba totul când o să am. Acum maxim pot să spun că nu mai am grija asta, în perioada asta”, a mai spus Ștefan Floroaica.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri