Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorii serialelor „Camera 609” și „Lia, soția soțului meu”, puși la respect de producători. Ce pățește cel care încalcă regulamentul

Actorii serialelor „Camera 609” și „Lia, soția soțului meu”, puși la respect de producători. Ce pățește cel care încalcă regulamentul
Cele mai captivante seriale care se difuzează în acest moment pe Antena 1 sunt „Lia, soția soțului meu” și „Camera 609”. La ce sunt supuși actorii.

Poveștile serialelor „Lia, soția soțului meu” și „Camera 609” îi țin mereu pe telespectatori cu sufletul la gură. Producătorii peliculelor le-au impus câteva lucruri actorilor.

„Lia – soția soțului meu” și „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” sunt pe sufletul telespectatorilor, care lasă tot joi și vineri pentru a fi alături de actorii săi preferați. Cărora producătorii le-au impus reguli clare, pe care nu au voie să le încalce. Oricine nu va ține cont de ceea ce se cere, va fi sancționat financiar.

Nimeni nu are voie să se bronzeze în timpul filmărilor

Potrivit informațiilor oferite de Spynews, actorii nu au voie să vină la filmare nespălați pe cap. Nimeni nu va întârzia la filmare, iar cine va ajunge mai târziu cu zece minute, va lua mai puțini bani. Nici bronzul nu este acceptat în perioada filmărilor, de asemenea sunt interzise tratamentele cosmetice care pot afecta tenul actrițelor.

Cei care vă fascinează nu au voie nici să se îngrașe și nici să slăbească, fiind total interzise tatuajele sau implanturile. Se cere o manichiură și o pedichiură impecabilă, dar nu sunt acceptate sporturile extreme, pentru că actorul se poate suferi vreun accident. Iar când poartă costumul de filmare, actorul are voie doar să bea apă.

Actorii serialului Lia, soția soțului meu, puși la respect de producători

Vineri intrați în „Camera 609”

Dacă telespectatorii erau familiarizați cu serialul „Lia, soția soțului meu”, vineri seară aceștia vor intra în „Camera 609”, alături de cei mai buni și talentați actori ai momentului. Pelicula, o comedie romantică, are în prim plan o poveste de dragoste dintre doi tineri care se întâlnesc din greșeală.

În primul plan se află însă o moștenire uriașă, care va intra în posesia celui care se va căsători primul și va deveni părinte. Actorii care vă fac serile de vineri speciale sunt Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne.

Alături de aceștia vor fi Doina Teodoru, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu, Grațiela Voicu și frumoasa Loredana Groza.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre