Simona Ionescu / Redactor Șef

Elon Musk știe mai bine ca oricine că banii nu aduc fericirea. Tatăl lui face declarații usturătoare despre el

Elon Musk știe mai bine ca oricine că banii nu aduc fericirea. Tatăl lui face declarații usturătoare despre el
Elon Musk n-o să fie deloc mulțumit de ceea ce a spus propriul tată. Acesta i-a șocat pe toți cu ultima declarație.

Tatăl lui Elon Musk nu e deloc mulțumit de copilul său. Interviu acestuia va bulversa multă lume.

Elon Musk o să aibă un șoc. Tatăl a declarat că „mândria și bucuria” vieții sale este fratele său, Kimbal Musk

Errol Musk a șocat pe toată lumea în interviul pe care l-a dat la un post de radio din Australia. Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani a declarat că nu e mulțumit de fiul său, dar a recunoscut că a făcut multe în comparație cu frații săi. Nu. Știi, suntem o familie care facem multe lucruri de mult timp, nu este ca și cum am început brusc să facem ceva. (…) Au văzut o mulțime de lucruri și am făcut multe lucruri împreună.

Dar Elon a depășit cu adevărat așteptările”, a spus părintele lui Musk. Pe de altă parte, Errol a spus că nici măcar Elon „nu este atât de fericit pe cât și-ar dori să fie”.

Desigur, există și un motiv: „Este frustrat de progres și este de înțeles. (…)  Știu că sună nebunesc, dar avem tendința să gândim așa ca familie. Acum are 50 de ani și încă mă gândesc la el ca la un băiețel. Dar are 50 de ani.”, a spus Errol.

Trebuie să găsească o femeie care să renunțe la ceea ce face și asta nu este ușor

Mai dureros este că Errol a mărturisit că celălalt fiu al său, Kimbal, cu o avere estimată la 700 milioane de dolari este „mândria și bucuria” vieții sale. În ceea ce privește căsnicia lui Elon, tatăl său spune că e greu de crezut că va exista o femeie care să-și lase cariera pentru el. „Trebuie să găsească o femeie care să renunțe la ceea ce face și asta nu este ușor”, a mai spus Errol Musk.

Sursă foto: aleph news

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre