Simona Ionescu / Redactor Șef

Elton John critică Vaticanul. Ce are cântărețul cu Papa

Elton John critică Vaticanul. Ce are cântărețul cu Papa
Elton John a spus că Vaticanul este „ipocrit” într-un mesaj postat pe Twitter. Cântărețul este furios și critică religia catolică.

Elton John critică Vaticanul. Într-o hotărâre aprobată de Papa Francisc, Vaticanul a declarat că Biserica Catolică nu poate binecuvânta uniunile homosexuale. Într-un tweet furios, Elton John criticat ultima hotărâre a Bisericii.

Elton John a acuzat Vaticanul de ipocrizie

Elton John a acuzat Vaticanul de ipocrizie pentru că a investit bani în filmul „Rocketman”, care spune adevărata poveste despre cântărețul gay. În poveste, este explicat clar cum el și-a găsit dragostea și s-a căsătorit în cele din urmă cu David Furnish.

Mass-media italiană a raportat că aproximativ un milion de euro (860.000 GBP) din fondurile Vaticanului au fost pompate în biografia cântărețului. Totul s-a făcut prin intermediul unui grup de investiții maltez.

„Cum poate Vaticanul să refuze să binecuvânteze căsătoriile homosexuale pentru că sunt păcate. Totuși, pot să obțină profit din investițiile de milioane în Rocketman. Un film care sărbătorește că am găsit fericirea din căsnicia mea cu David? #Hipocrizie”, a scris Elton John pe rețelele sociale.

Artistul a făcut furori cu comentariile sale pe Twitter de la cei 949.000 de adepți ai săi luni, după anunț. El și David s-au căsătorit într-o ceremonie emoționantă în anul 2014.

Declarația Vaticanului despre căsătoriile homosexuale

Într-o declarație, biroul doctrinar superior al Vaticanului, Congregația pentru Doctrina Credinței a spus: „Binecuvântarea uniunilor homosexuale nu poate fi considerată licită. Nu este licit să se acorde o binecuvântare relațiilor sau parteneriatelor, chiar stabile, care implică activitate sexuală în afara căsătoriei, cum este cazul uniunilor dintre persoane de același sex”.

Sir Elton John și problemele legate de educația la domiciliu

Sir Elton John a abordat și problemele legate de educația la domiciliu. Ce spune Sir Elton John despre școala online cu copii săi. Cântărețul și compozitorul iconic are împreună cu soțul său doi fii: Ilie (în vârstă de opt ani) și Zachary (în vârstă de 10 ani). Nina Nannar, redactorul ITV News Arts, l-a întrebat pe Sir Elton despre educația la domiciliu: „Nu este ușor, nu-i așa?”.

„Nu este ușor, suntem aici din mai. Este foarte greu, dar au fost uimitori. Copiii trebuie să interacționeze între ei. Dar circumstanțele sunt cele care sunt. Am avut un apel foarte pozitiv cu Oliver în această dimineață. Suntem într-o situație care, sper, este din ce în ce mai bună odată cu vaccinarea oamenilor. Trebuie doar să te rogi ca situația să se îmbunătățească, deoarece oamenii au trecut prin greutăți cumplite”, a spus Sir Elton John.

Alex Rodriguez aleargă după J. Lo. Împăcarea este aproape

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre