Simona Ionescu / Redactor Șef

Elton John și Ed Sheeran, cadoul oferit englezilor. Muzicienii speră ca melodia lor de Crăciun să spargă topurile

Elton John și Ed Sheeran, cadoul oferit englezilor. Muzicienii speră ca melodia lor de Crăciun să spargă topurile
Noua melodie a lui Elton John și Ed Sheeran se pare că va rupe în două topurile.

Au trecut doar câteva zile de când celebrul Elton John și Ed Sheeran au lansat melodia „Merry Christmas”, cadoul lor făcut englezilor de Crăciun. Succesul e garantat fiindcă deja cântecul a crescut fulgerător ca număr de vizionări al videoclipului.

Elton John și Ed Sheeran, cadou muzical de Crăciun. Ce vor face cu câștigurile încasate

Celebrii artiști Elton John și Ed Sheeran au revenit în atenția celor care îi iubesc cu o colaborare inedită. Ei au lansat vineri o supermelodie de Crăciun intitulată „Merry Christmas”, cu care speră să domine topurile de sezon. Și se pare că au toate șansele, întrucât casele de pariuri îi consideră favoriți încă de pe acum. Pe de altă parte, artiștii au o concurență serioasă din partea lui Adele şi LadBaby.

Ed Sheeran, în rochie de Crăciuniță

Videoclipul are și o parte amuzantă, când Ed Sheeran apare îmbrăcat într-o rochie de Crăciuniță, prestația sa făcând deliciul fanilor. De altfel, întreaga piesă este o combinație de entuziasm, voie bună și haz, dar melodia amintește și de persoanele ce ne-au părăsit din cauza situației pandemice din ultima perioadă.

Elton și Ed au anunțat că toate câștigurile încasate de pe urma melodiei vor fi donate fundațiilor umanitare pe care amândoi le au, respectiv Suffolk Music Foundation a lui Sheeran şi The Elton John Aids Foundation.

La început, Ed Sheeran nu a fost încântat de melodie

Atât Ed Sheeran, cât și Elton John s-au făcut remarcați cu alte melodii de Crăciun. Pe primul loc în Marea Britanie este superba piesă a lui Sheeran, „Perfect”, în colaborare cu Beyoncé. De asemenea, în Top 40 UK a revenit și melodia lui Elton John intitulată „Step Into Christmas”.

După succesul acestei piese Elton i-a propus o colaborare lui Sheeran, dar sursele spun că la început acesta nu a fost deloc încântat de idee.  „Elton John m-a sunat de Crăciun ca să-mi zică „Crăciun fericit!”. Elton mă sună aproape în fiecare zi. Mi-a spus:<< „Step Into Christmas” e pe locul 6 în topuri! Vreau să mai fac o piesă de Crăciun – vrei să o înregistrezi cu mine?>>”, a povestit Ed. „Merry Christmas” i-a schimbat total opțiunea și s-a declarat mulțumit de rezultat.

Sursă foto: infomusic

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre