Simona Ionescu / Redactor Șef

Emilia Ghinescu, mărturisiri șocante despre mama lui Cioacă. „După ce a născut Elodia, ea a făcut descântece”. În ce condiții a trăit nepotul

Emilia Ghinescu, mărturisiri șocante despre mama lui Cioacă. „După ce a născut Elodia, ea a făcut descântece”. În ce condiții a trăit nepotul
După ce a fost eliberat pe data de 22 august 2023, Cristian Cioacă e de negăsit. Nimeni nu știe unde s-a ascuns, dar Emilia Ghinescu are o bănuială. Ce descântece a făcut mama lui Cioacă.

Într-un interviu recent, Emilia Ghinescu a făcut dezvăluiri uluitoare despre mama lui Cioacă, dar și despre cum a trăit nepotul său în casa cuscrilor, de la Albota.

Emilia Ghinescu

După ce a fost eliberat condiționat, Cioacă le-a spus jurnaliștilor prezenți la poarta penitenciarului că nu știe ce va face pe viitor, nici unde va sta, nici ce va lucra. Și s-a ținut de cuvânt. A dispărut și nimeni nu știe nimic de el din acel moment. Emilia Ghinescu, mama Elodiei, care-l cunoaște bine atât pe Cioacă cât și pe membrii familiei sale, susține că acesta ar putea fi, cel mai posibil, la mama sau la sora lui, la una dintre casele pe care acestea le au în județul Argeș.

Și asta pentru că vrea să stea cât mai departe de ochii curioșilor. Pe de altă parte, mama Elodiei a vorbit și de mama lui Cioacă, care a avertizat-o ce se va întâmpla cu fiica sa și pasionată de energiile malefice.

„Cu trei zile înainte de dispariția Elodiei, mama lui Cioacă mi-a și zis că fiica mea o să mănânce o bătaie soră cu moartea”

”Probabil că îl ascund maică-sa sau sora lui, în caselor lor de la Albota sau de la Uda, din Județul Argeș. S-o fi dus noaptea la ele, casele sunt, pe acolo, cam răzlețe, e posibil să fie ascuns acolo. Sunt convinsă că este cu mama lui. Ea ținea foarte mult la el.

Cu trei zile înainte de dispariția Elodiei, mama lui Cioacă mi-a și zis că fiica mea o să mănânce o bătaie soră cu moartea și că nu ar vrea să fie în locul ei. Mama lui Cristian Cioacă nu a apărut niciodată la proces. Păi, ce mamă ești tu? Este pe lângă ea și acum, unde altundeva să stea? Apartamentul groazei, unde a locuit cu Elodia, este luat de bancă, pentru că el nu mai plătise ratele.

Cioacă și Elodia, când erau fericiți. Nimeni nu bănuia ce se va întâmpla

„După ce a născut Elodia, ea a făcut descântece”

Mama lui era o femeie cu care nu mă înțelegeam. După ce a născut Elodia, ea a făcut descântece, avea o mentalitate veche, obiceiuri băbești. Cioacă are un psihic bun, n-a zis nimic ce s-a întâmplat cu Elodia. Știe să gândească cum trebuie. Este aproape de crima perfectă. I-am spus Elodiei să nu-l ia de bărbat.

Am făcut 6 ani de psihologie, pentru că am fost cadru didactic, și mi-am dat seama de caracterul lui. Avea și un râs tare enervant”, a mărturisit Emilia Ghinescu pentru Playtech Știri.

„Micuțul dormea pe o pătură veche… aruncam dulciurile pentru nepot peste gard”

De asemenea, Emilia Ghinescu a dat câteva detalii referitoare la nepotul ei și la condițiile grele în care acesta a trăit alături de familia lui Cioacă. „Eu am fost la casa din Albota, o comună din Argeș, de lângă Pitești, m-am dus de multe ori acolo, ca să-mi văd nepotul, pe fiul Elodiei. Acolo însă nu-s condiții bune. Micuțul dormea pe o pătură veche, am și plâns când l-am văzut așa. I-am cumpărat un set de lenjerie de pat.

Nu mă primeau în casă, spuneau că din cauza mea este Cioacă la închisoare. Aruncam dulciurile pentru nepot peste gard, căci nu răspundeau la poartă. La țară cărau apă cu butoaiele. Și-or fi făcut îmbunătățiri, între timp, nu mai știu. Oricum, e mai bine la țară, decât la pușcărie!”, a mai spus mama fostei avocate al cărei trup nu a fost găsit nici în ziua de astăzi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre