Simona Ionescu / Redactor Șef

Emily Burghelea a plecat de la Acces Direct cu mare scandal, iar acum a ajuns la matinalul de la ProTV. „Lucrurile erau secrete…”

Emily Burghelea a plecat de la Acces Direct cu mare scandal, iar acum a ajuns la matinalul de la ProTV. „Lucrurile erau secrete…”
După ce a plecat de la Antena 1, Emily Burghelea a lăsat în urmă viața de vedetă și s-a axat pe familie. Acum, a revenit cu forțe proaspete.

De luni până vineri, Emily Burghelea îi va încânta pe telespectatorii ProTV, alături de Majda Aboulumosha și Cosmina Păsărin.

Emily Burghelea povestește cum a ajuns la matinalul de la ProTV. „Până atunci, lucrurile erau secrete…”

Într-un interviu pentru Ego, Emily Burghelea a spus lucruri necunoscute până acum despre modul în care a fost cooptată să prezinte matinalul de la ProTV, Vorbește lumea. Ea a menționat că nu a știut că va face parte din echipa de prezentatori până nu s-a ajuns în ultima etapă de casting-uri. Blonda e foarte fericită că a ieșit victorioasă și spune că îl îndrăgește pe Shurubel, care face glume foarte bune.

„Nu știam nimic sigur și nu am știut nimic concret”

“Am primit un telefon și mi s-a spus că ar vrea să avem o discuție, poate facem ceva împreună. Nu știam nimic sigur și nu am știut nimic concret până aproape să ajung în ultima rundă de casting-uri. Acolo mi s-a spus exact despre ce este vorba în proporție de 100%, până atunci lucrurile erau secrete, nu se știa ce se întâmplă. (…)  Shurubel, îmi place de Shurubel.

De fiecare dată face glume super bune. Când am mai venit cu „Iubitul lui Emily” (îi spune după numele contului pe care acesta îl are pe Instagram) pe aici, de fiecare dată rămâneam să vorbim și râdeam. E foarte tare Shurubel. Și Bogdan, de asemenea, m-am înțeles bine și cu el.

Sunt amândoi super băieți și Adela, la fel. S-au cernut oamenii aici. Toți mi se pare că sunt scoși din rai. Am pus acum un story, am filmat puțin ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Toți sunt fericiți, se vede pe fața lor. Este o energie bună aici, sper să reușim să o transmitem și celor de acasă.”, a afirmat blonda.

Ce sfaturi a primit de la colegi

Înainte de a pleca să filmeze pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, Adela Popescu i-a dat niște sfaturi extrem de importante mai tinerei sale colege. Au avut grijă să o pună în temă cu ce înseamnă un matinal și Shurubel, dar și Bogdan Ciudoiu.  “Adela mi-a spus că și ea are bebelușul mic, aproape de aceeași vârstă cu Amedeuța.

Mi-a zis: “O să vezi tu.” Shurubel mi-a zis: “Să rămâi mereu la fel, să ai de fiecare dată aceeași energie bună, pe care o transmiți. Să nu te schimbi deloc.” Bogdan mi-a spus: “O să te descurci, o să fii tare, tu ești cea mai mică din grup.” Au fost foarte drăguți și sper că se relaxează în această vacanță de care toți aveau, cu siguranță, nevoie. Live-ul te consumă, așa se spune.”, s-a destăinuit noua prezentatoare.

Adevărul din spatele demisiei lui Emily

În 2020, Emily, care a fost asistenta Mirelei Vaida la Acces direct a provocat un sca dal atunci când a intervenit și a menționa că nu mai suportă ca Vulpița să fie bătută. Mirela Vaida a fost foarte surprinsă și a promis că va face tot ce se poate ca adevărul să iasă la lumină.

„O agresează? Am înțeles, liniștește-te și tu. Am înțeles, liniștește-te și tu. O să vorbesc imediat…”, au spus cuvintele Mirelei Vaida. La scurt timp de la intervenția făcută, Emily și-a anunțat demisia pe contul de socializare. De fapt, aceasta fusese concediată pentru că și-a permis să vorbească de Vulpița fără ca cineva să-i dea voie.

Ceea ce nu s-a știut până acum e faptul că înainte de a vorbi despre Vulpița Emily a invitat-o pe aceasta, singură și au stat de vorbă câteva ore, iar a doua zi vedeta și-a spus punctul de vedere.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre