Simona Ionescu / Redactor Șef

Eminem, schimbare spectaculoasă. A trecut printr-un moment marcat de emoții profunde. Foto

Eminem, schimbare spectaculoasă. A trecut printr-un moment marcat de emoții profunde. Foto
Weekendul ce tocmai a trecut a fost plin de emoții profunde pentru Eminem, care a dat adidașii și blugii pe costum clasic. Celebrul rapper a marcat un moment important în viața sa de tată, iar totul a fost imortalizat în detaliu.

Eminem și-a lăsat deoparte adidașii și blugii în care și-a obișnuit fanii că se îmbracă. În schimb, weekendul ce tocmai a trecut, celebrul rapper a îmbrăcat costumul elegant de socru mic. O schimbare spectaculoasă de look. Emoțiile au fost mari, cu toate că evenimentul a fost unul discret. Însă inima de tată l-a făcut pe Eminem  fie sentimental. Fiica lui, Hailie Jade Scott, s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Iar mândrul tată i-a fost alături.

 

Eminem și fiica sa, micuța Hailie Jade Scott
Foto: TMZ

 

Influencera de 28 de ani, care este fiica rapperului Eminem, s-a căsătorit cu Evan McClintock. Scott a împărtășit vestea cea mare pe Instagram luni, 20 mai, alături de o serie de fotografii de la frumoasa nuntă: „M-am trezit soție săptămâna aceasta 🥲💍”, a declarat ea în descriere, înainte de a reflecta asupra zilei ei speciale.

Eminem a dansat cu fiica sa 

„Nu am fi putut cere o sărbătoare de weekend mai bună și mai frumoasă. Atât de multe lacrimi de fericire au fost vărsate, am avut parte de râsete și zâmbete și s-a simțit atât de multă dragoste”, a continuat Hailie Jade Scott. „Evan și cu mine suntem atât de recunoscători pentru toți membrii familiei și prietenii care au călătorit pentru a ne susține și pentru a face parte din acest nou capitol al vieților noastre ca soț și soție 🤍”, a mai transmis fiica lui Eminem. 

Eminem era vizibil emoționat și atent în timp ce dansa cu fiica lui
Sursa foto: TMZ

Bineînțeles că Eminem a fost unul dintre personajele centrale ale ceremoniei, în calitate de tată al miresei. Îmbrăcat impecabil într-un costum negru accesorizat cu ochelari de soare, Eminem și-a condus fiica pe ring pentru momentul dansului între tată și fiică. Atent pentru a o nu călca pe rochia albă lungă, Eminem părea vizibil emoționat. Asta în timp ce fiica sa râdea fericită, iar invitații din jurul lor aplaudau. 

Hailie a fost răsfățata lui Eminem 

Hailie – care acum are 28 de ani și este un podcaster/influencer de succes pe rețelele sociale – a fost mereu răsfățata lui Eminem mulți ani, fiind menționată în nenumărate cântece de-ale lui, rapperul făcând cunoscut faptul că este un tată protector și ar face orice pentru ea.

Eminem (dreapta) a măturisit în trecut că ar face orice pentru fiica sa
Sursa foto: TMZ

Eminem este mândru de Hailie și drumul ei în viață, dar pare și fericit cu alegerea fiicei sale în ceea ce-l privește pe proaspătul soț. În plus, se vede clar că rapperul se ține de promisiune și chiar ar face orice pentru fiica sa. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre