Simona Ionescu / Redactor Șef

Emoții uriașe pentru Andreea Marin. „Te iubesc de când erai… un gând!”

Emoții uriașe pentru Andreea Marin. „Te iubesc de când erai… un gând!”
Fiica Andreei Marin și Ștefan Bănică e o domnișoară în toată regula. Frumoasă, stilată și elegantă, Violeta a împlinit astăzi 16 ani, iar mama a postat câteva fotografii care au făcut deliciul internauților.

Andreea Marin e cea mai mândră mamă din lume. Violeta ei a împlinit 16 ani și îi calcă pe urme la frumusețe și inteligență. Fotografiile cu mamă și fiică sunt impresionante.

„Să-ți trăiască fata frumoasă, deșteaptă și educată”

„La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai … un gând!”, au fost cuvintele Andreei Marin la aniversarea de 16 ani a fetiței sale. Cele două mame-prietene au ales pentru ședința foto ținute all-black și au arătat spectaculos. La scurt timp după ce fosta zână a surprizelor a postat pozele, au început să curgă și mesajele din partea prietenilor.

Andreea Marin și-a aniversat fiica. Violeta e superbă la 16 ani. Sursă foto: instagram

„La mulți ani, draga mea, să-ți trăiască fata frumoasă, deșteaptă și educată, să fie sănătoasă și plină de noroc!” , a postat Adina Buzatu pe contul de socializare. Și Simona Pătruleasa a vrut să-și exprime dragostea pentru Violeta prin câteva cuvinte frumoase: „La mulți ani frumoși ca ea”, fiind urmată de Anca Țurcașiu.

Andreea Marin a slăbit aproape 20 de kilograme

Andreea Marin pare o adolescentă de când a trecut printr-o schimbare radicală și a slăbit aproape 20 de kilograme. Vedeta arată spectaculos și le-a arătat și fanilor de pe contul de socializare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. „Am slăbit 16 kilograme. Mai am de dat jos 3-4 kilograme. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă”, a mărturisit Andreea Marin la podcastul lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin a slăbit 16 kg. Sursă foto: instagram

„Felicitări, frumusețe”

După ce au văzut cât de bine arată vedeta lor preferată, fanii Andreei Marin au sărit cu mesaje de felicitare. „Felicitări, frumusețe! Arăți bestial!”/ „Arăți foarte bine! Felicitări”/ „Felicitări! Câtă feminitate…”/ „Un super look! Demn de o doamnă”/ „Ești superbă”, sunt câteva dintre reacțiile internauților la imaginile cu Andreea Marin. Au existat însă și persoane care i-au spus vedetei că a slăbit mult prea mult, fiind îngrijorați pentru ea.  „Ați slăbit foarte mult? Sunteți bine?”, „Mda, s-ar părea că ai slăbit ceva”, au mai spus fanii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre