Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Alex Bodi „a tăiat-o” din țară

Exclusiv. Alex Bodi „a tăiat-o” din țară
Proaspăt scăpat din a doua rundă de arest, Alex Bodi s-a bucurat mai mult de libertatea sa. Așa de mult încât este departe acum. Este deja la peste 2500 de kilometri depărtare de vila sa.

După ce, când a ieșit din arest prima dată, la finele anului trecut, a petrecut clipe de vis cu iubita pe care și-o făcuse în perioada respectivă, Daria Radionova, de data aceasta a făcut altceva. În trecut, el s-a și logodit. Anul acesta, după ce a ieșit, a avut alte preocupări. Alex Bodi a petrecut foarte mult timp în compania fiicei sale din România, Selena.

A dus-o la mall, i-a cumpărat jucării, a dus-o la restaurant. I-a făcut toate voile și a răsfățat-o cum numai un tată știe să o facă. A menționat, pe Instagram, că își dorește să își vadă cealaltă fiică, mai mare. Aceasta trăiește, alături de mama sa, în Spania.

Alex Bodi este cercetat într-un dosar DIICOT

În acest sfârșit de săptămână Alex Bodi a tăiat-o din țară. Omul de afaceri  nu a plecat însă să își viziteze fiica. Pe de altă parte, având în vedere că a făcut publică deplasarea, deducem că, deși a petrecut un timp semnificativ în arest, pe numele lui Alex Bodi nu există o interdicție de a părăsi România.

Alex Bodi este cercetat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, instrumentat de DIICOT Craiova, dosar deschis în toamna anului trecut. Se vorbește despre o rețea care racola tinere și le exploata sexual în mai multe țări din Uniunea Europeană. La dosar există mărturii șocante ale victimelor, privind modul în care erau tratate.

Cu cine s-a întâlnit Alex Bodi la Londra

Zilele acestea, Alex Bodi s-a revăzut cu prietenii lui dragi, la Londra. Au „tras” la Hotelul Bvlgari din Capitala Regatului Unit. Printre aceștia, Josip Heit, pe care Bodi îl consideră „frate pe viață”, după cum s-a exprimat. Amintim că acesta a devenit în luna mai mogul media în Germania după ce a cumpărat Berliner Tageszeitung, Deutsche Tageszeitung și Berliner Tageblatt, publicații puternice și de tradiție.

Vă amintim că Rețete și vedete a scris despre faptul că Alex Bodi avea un contract de ziarist, în Germania. Informația a ieșit la iveală în contextul dosarului de proxenetism și trafic de persoane în care este  cercetat. Contractul lui Alex Bodi este încheiat în data de 20 martie 2020, când acesta a devenit angajatul, pe perioadă nelimitată, a ziarului „Berliner Tageblatt – Berliner Tageszeitung – Deutsche Tageszeitung” din Germania.

De altfel, Josip Heit este practic şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding care deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre