Exclusiv. Alex Bodi și Ema Uta, ascunși prin pădure! Uite ce au făcut la ieșirea din arest. Foto

Exclusiv. Alex Bodi și Ema Uta, ascunși prin pădure! Uite ce au făcut la ieșirea din arest. Foto
Cel mai nou cuplu din showbiz se ferește de ochii curioșilor. Totodată, despărțirea de câteva săptămâni le-a fiert inimile de dor și au ales să se retragă în codrii. Alex Bodi și Ema Uta și-au dat „pulsul” peste cap, încercând un sport plin de adrenalină.

Alex Bodi i-a dus dorul Emei Uta în arest. Imediat după ce a ieșit de la Penitenciarul Craiova, acesta s-a dus glonț acasă, să-și vadă cele două fiice, apoi la Ema Uta, make-up artistul care i-a sucit mințile.

Ema Uta

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are fluturi în stomac, din nou. După ce mai multe dive din showbiz i-au căzut în brațe –  precum Bianca Drăgușanu, Daria Radionova, Oana Marica și altele, acum o altă „păpușă Barbie” pică vrăjită de musculosul afacerist.

Bodi a fost soțul Biancăi, dar și logodnicul Oanei Marica și al Dariei Radionova.

Anchetat într-un dosar de proxenetism, trafic de substanțe ilegale și alte nenorociri, Alex Bodi reușește totuși să fure inimi pe bandă rulantă. Deși Ema a negat mult timp că ar avea ceva cu Bodi, acum cei doi nu se mai feresc de nimeni.

 Daria a fost cu Bodi în perioada în care a fost arestat pentru prima oară (n. din câte știm noi). La eliberare, Daria i-a luat inelul cu diamante și l-a lăsat cu ochii în soare. Citește mai mult aici: Daria Radionova le ia inelele și fuge! S-a despărțit și de logodnicul arab după ce l-a uscat de bani, ca pe Alex Bodi

Înainte să fie reîncarcerat pentru a doua oară la Craiova, paparazzi i-au surprins pe ce doi la un botez, sărutându-se.

Bodi și Ema Uta, sărut pătimaș cu o zi înainte ca afaceristul să plece „pe cameră”.

În acest weekend, cei doi au lăsat garda jos și au ieșit la o plimbare prin natură, plină de adrenalină. Porumbeii au închiriat buggie-uri și au turat motoarele pe drumurile forestiere, ca într-un final să oprească pe un deal unde au admirat „natura instagramabilă. Adică locul ideal de a face InstaStory-uri.

Click pe imagini pentru a accesa galeria foto:

S-au ferit de presă ca să nu afle părinții ei?

Amândoi au postat imagini cu aventura pe patru roți, asumându-și astfel relația care nu mai reprezintă un secret pentru nimeni din showbiz. Poate doar pentru părinții ei, spun surse din preajma afaceristului. Ema Uta, în vârstă de 30 de ani și născută la Râmnicu Vâlcea, ar fi avut rețineri în a le spune părinților că noul ei iubit este fostul soț al Biancăi Drăgușanu, se vorbește prin lumea mondenă.

Alex Bodi a fost în atenția presei și după ce i-a aplicat Biancăi Drăgușanu mai multe corecturi fizice. Musculosul a recunoscut faptele înfiorătoare, motivând gesturile primitive cu faptul că Bianca îl înjura de morți.