Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Bălan, super-ocupată în week-end. Avem imaginile

Exclusiv. Andreea Bălan, super-ocupată în week-end. Avem imaginile
Andreea Bălan nu stă cuminte duminica. A șaptea zi a săptămânii trebuie să fie una de relaxare, însă nu e pentru vedetă. Vă prezentăm imaginile momentului.

„Îmi place să ies din zona de confort, să îmi depășesc limitele, să fac lucruri neobișnuite, să trec dincolo de frică și obstacole și să fiu într-o continuă schimbare și evoluție”, a anunțat artista pe social-media, alături ce face salturi din fotografii. „Azi filmez un clip nou”, a mai scris vedeta.

În ultimele zile nu au mai apărut informații în legătură cu relația cu directorul de la Bang & Olufsen, iar acesta a postat imagini de pe malul mării. Andreea Bălan e super ocupată, cu noile planuri muzicale în acest week-end, și nu numai. George Burcea, fostul soț, a avut program de vizitat fetițele cuplului, după cum se vede din imaginile postate pe internet de acesta.

Andreea Bălan filmează duminică cel mai nou videoclip al său, care, în registrul obișnuit, va fi incendiar, care va pune pe jar fantezia fanilor.


Horia Brenciu și-a dus soția la malul mării. Pariem că a fost invers! EXCLUSIV

Rețetă. Cel mai simplu steak de vită se face la tigaie


Fanele lui Burcea o „toacă” pe Andreea

Între timp, fostul soț, actorul George Burcea are treabă cu „fanele” care nu mai contenesc să îl întrebe, pe rețelele de socializare, de ce s-a despărțit, ba chiar se ceartă între ele despre care are dreptate. Toate însă cred că acestuia îi e mai bine singur, adică fără Andreea.

„Vă credeți femei mature unele de pe aici și nu știți decât să judecați, dar voi ați fost în casa lor să vedeți cine a greșit și cine nu??? Voi dacă vă desparțiți de partener v-ar plăcea să se bage toți și să își dea cu părerea???? George este un băiat minunat și o fi avut el motivele lui pt această despărțire, Andreea este o fire foarte dificilă într-adevăr și greu de suportat unele chestii… important că George e lânga fetițele lui mereu și viata merge înainte cu Andreea și fără Andreea.”, a scris o fană a actorului.

În urmă cu aproape trei săptămâni, Andreea Bălan a fost fotografiată la o petrecere din Vama Veche alături de Tiberiu Argint, noul ei iubit. Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se așeze atât de repede în viața cântăreței după despărțirea de actorul cu care a făcut doi copii.

Sursa foto: Instagram / Andreea Bălan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre