Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul cu familia Bădălău, la moșie. „Tata socru” e sub control judiciar

Exclusiv. Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul cu familia Bădălău, la moșie. „Tata socru” e sub control judiciar
Acum o săptămână s-au supărat ca doi adolescenți și s-au despărțit, șatena fiind foarte supărată că iubitul ei, pe care l-a dus după ea, la sport, i-ar fi făcut ochi dulci unei antrenoare. Lucrurile au avansat rapid într-o direcție neașteptată.

Nimeni nu se aștepta însă ca Bianca Drăgușanu să schimbe macazul atât de repede. Zilele trecute au fost multe știri despre noua aventură a lui Gabi Bădălău, care este iubitul Biancăi deja de câțiva ani. Cei doi au avut vacanțe exotice împreună, petreceri, evenimente la care au mers fără să se ascundă. Multă vreme nu au apărut public, apoi totul s-a schimbat anul trecut, de ziua bărbatului. De atunci au curs valuri fotografiile, pe rețelele sociale, cu ei, ca și cuplu.

Totul până luna aceasta, când Gabi Bădălău s-ar fi amorezat de o instructoare de fitness blondă, „clona” Biancăi din tinerețe. A și schimbat sala de sport unde se antrena, până luna aceasta, în compania Biancăi, și unde lucrează și antrenoarea. În mod neașteptat, Bianca nu a făcut scandal ci a fost mai degrabă rezervată în declarații.

Gabi Bădălău s-a despărțit de Bianca printr-un mesaj pe Insta Story, apoi și-a dat seama că nu poate trăi fără ea (Sursa foto: Instagram)

A criticat doar faptul că bărbatul ei face anunțuri pe social media despre despărțire. Ca și în cazul altei despărțiri a lor anterioare, Gabi Bădălău a postat un mesaj în care vorbea despre „nepotrivirea de caracter” care ar fi dus la separarea lor. Însă la numai câteva zile de la actul „eroic”, și-a trimis solii spre Bianca, declarându-i dragostea.

Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul cu familia Bădălău

Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul cu Gabi Bădălău și cu familia acestuia, la moșia de lângă București. „Tata socru” Niculae Bădălău, fost șef la Curtea de Conturi. e în continuare sub control judiciar în dosarul în care i se aduc acuzații de fapte penale grave.

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău de Crăciun, și a petrecut sărbătoarea împreună cu familia lui, la Monato (Sursa foto: Instagram)

Ca lucrurile să fie extrem de clare pentru toată lumea, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele sociale o imagine surprinsă în cel mai emblematic loc de pe domeniul familiei Bădălău, și a etichetat locul, Monato. Ea s-a fotografiat în culoarul de lumini, atât de agreat de toți cei care își organizează evenimentele la Bolintin Vale.

Înainte de petrecere, Bianca și Gabi au fost surprinși de paparazzi, la Loft, în ipostaze tandre, semn că bărbatului i-a trecut pasiunea față de antrenoarea de fitness, cu care a descoperit că nu are în comun nimic, astfel că a revenit în brațele iubitei sale Bianca Drăgușanu, pe care a tot zis că o iubește și o respectă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre