Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Anastasia Soare a petrecut Crăciunul cu vedetele de la Hollywood. Le-a gătit românește

Exclusiv. Anastasia Soare a petrecut Crăciunul cu vedetele de la Hollywood.  Le-a gătit românește
Cea mai bogată româncă din străinătate, prima care a ajuns miliardară, „regina sprâncenelor” Anastasia Soare, nu mai are nevoie e nicio prezentare. De ceva timp, ține aproape de o divă care face avere tot în domeniul înfrumusețării, dar în România.

Anastasia Soare a petrecut Crăciunul cu vedetele de la Hollywood și cu Ema Uta, fosta iubită și logodnică a lui Alex Bodi, make-up artistul vedetelor autohtone. Anastasia a gătit cu această ocazie, dar și Ema a avut de lucru peste Ocean.

„Regina sprâncenelor” frecventează cercuri exclusiviste n Los Angeles, acolo unde trăiește și de unde și-a pornit afacerea care a făcut-o miliardară. De Crăciun, a fost alături de Kim Kardashian și de mama ei, Kris Jenner, dar și de alte vedete care au participat la mega-petrecerea organizată în conacul pe care vedeta de reality-show l-a transformat într-o feerie hibernală.

Așa cum relatam zilele trecute, întreg domeniul conacului lui Kim Kardashian a fost acoperit cu zăpadă artificială. Pentru petrecerea de Crăciun, unul din holurile casei a fost umplut cu brazi înzăpeziți. Oaspeții au fost întâmpinați într-un cort gigantic, care avea stele strălucitoare pe „cer”, în timp ce mesele și scaunele replicau unele din turtă dulce, cu glazură.

Ce a mâncat Ema Uta acasă la Anastasia Soare, de Crăciun

Pentru eveniment, Anastasia Soare a dorit să fie machiată perfect. Iar pentru perfecțiune a apelat la Ema Uta, care și cu altă ocazie i-a făcut un make-up impecabil. Ema și Anastasia Soare sunt foarte apropiate în ultimii ani, și nu e de mirare că frumoasa din București a fost invitată inclusiv la masa de Crăciun a miliardarei, de la ea de acasă.

Ema a dezvăluit și meniul de care a avut parte. Anastasia Soare le-a gătit ea însăși oaspeților tradiționala salată de boeuf. Din meniul de sărbătoare nu au lipsit nici sarmalele. Iar pentru desert s-a preparat un fel de tiramisù din panettone.

Amintim că în luna februarie, Anastasia Soare și Ema Uta au fost din nou împreună, în Brazilia, unde au participat la celebrul carnaval de la Rio, dar și la un congres de make-up.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre