Simona Ionescu / Redactor Șef

Ema Uta a dat lovitura. Anastasia Soare a luat-o sub aripa ei și acum o plimbă prin cercuri selecte – Exclusiv

Ema Uta a dat lovitura. Anastasia Soare a luat-o sub aripa ei și acum o plimbă prin cercuri selecte – Exclusiv
Anastasia Soare e consacrată drept „regina sprâncenelor”, iar o regină nu poate fi machiată decât de o alta. „Regina machiajului” s-a întâlnit cu ea în Rio de Janeiro, și le-a machiat, pe ea și pe fiica ei.

După Loredana Groza, care i-a deschis calea în culisele showbizului, Ema Uta a fost luata sub aripă de cea mai bogată româncă, Anastasia Soare. Ema Uta l-a lăsat acasă pe iubitul ei, Alex Bodi, și a zburat toc mai în Brazilia unde, aseară, a participat la celebrul carnaval de la Rio de Janeiro. Frumoasa Ema Uta, consacrată în România drept „regina machiajului” a avut parte de o companie selectă, alături de Anastasia Soare și fiica ei, Claudia.

Așa cum, știți, conform celui mai recent top Forbes, Anastasia Soare se regăsește în topul  celor mai bogați români, fiind prima dintre femeile miliardare.

Anastasia Soare a luat-o sub aripa ei pe Ema Uta

Ema Uta a fost destul de darnică cu fanii ei în legătură cu excursia ei pe meleaguri însorite. Frumoasa blondină a plecat cu treabă acolo, unde, în paralel cu celebrul carnaval, s-a desfășurat și o mare întâlnire internațională a profesioniștilor și ofertanților din domeniul înfrumusețării.

Așa cum a dezvăluit pe rețelele scoale, Ema Uta și Anastasia Soare au avut treabă împreună și s-au distrat copios, alături și de Claudia, fiica primei românce miliardare stabilite în America, tânără ce ocupă funcția de CEO al companiei conduse de mama sa

Ema Uta, la carnavalul de la Rio, Bodi, la București

În timp ce Anastasia Soare a devenit celebră în America unde și-a construit un adevărat imperiu, pornind de la estetica sprâncenelor și ajungând până la produse profesionale de machiaj, Ema Uta e cunoscută în România pentru faptul că le machiază pe toate vedetele  momentului, cu care a și ajuns să aibă o relație extrem de apropiată.

Și relația dintre Ema și Anastasia și fiica acesteia pare una neașteptat de legată. Cele trei s-au filmat împreună, în timp ce miliardara originară din Constanța, care și-a aplicat un filtru de pisicuță face „miau” la cameră.

După ce a participat alături de Anastasia Soare și de fiica acesteia la sesiunile profesionale legat de industria în care activează toate, ele au  lăsat grijile deoparte și s-au distrat copios pe străzile din Rio de Janeiro, unde a început extravagantul și animatul carnaval. Iubita lui Alex Bodi a distribuit multe imagini  surprinse pe străzile animate de dansatori și de care alegorice.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre