Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și-a dus sora la „tunat”. Cum arată Oana după intervenție

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și-a dus sora la „tunat”. Cum arată Oana după intervenție
Că Bianca Drăgușanu e o împătimită a operațiilor estetice, știe toată lumea. E o diferență ca de la cer la pământ între cum arăta pe vremuri și cum se prezintă acum. Dar nici sora ei nu e departe de ea. Cele două încep să semene ca două picături de apă. Și nu sunt gemene.

Bianca Drăgușanu și-a dus sora la „tunat”. Cele două au ajuns miercuri la clinica preferată de Bianca, tocmai la Cluj Napoca. Este locul unde Bianca își face cele mai multe dintre intervenții, și explică de ce. Dar acum a decis să o transforme pe sora sa în ea.

Bianca Drăgușanu nu mai seamănă deloc cu cea de acum un deceniu, când începea să prindă contur pe sticlă.  Blondina și-a schimbat total fizionomia cu ajutorul specialiștilor în intervenții estetice. Sora ei, Oana Roxana Drăgușanu Calintir, alături de care Bianca a și concurat, anii trecuți, la Asia Express, era complet diferită, până la un moment dat.

Recent, așa cum Rețete și vedete a scris, Oana s-a mutat în Capitală. Iar Bianca are grijă, nu numai să o introducă în lumea mondenă, dar și să o facă să arate impecabil. Prin urmare a decis să o ducă la specialiștii ei pentru „retușuri și îmbunătățiri”.

Bianca Drăgușanu și-a dus sora la „tunat

„Am ajuns din nou la Cluj, dar de data aceasta nu am venit singură. Am venit cu sora mea, pentru că ea trebuie să-și facă buzele. Și botoxul! Injectările au loc la doamna doctor Filip, de fiecare dată. Să merită să zburăm până la Cluj, pentru că avem specialiști în injectări, în operații estetice și în tot ce-mi doresc eu”, a relatat, entuziasmată, Bianca Drăgușanu.

Apoi a filmat întreaga procedură la care a fost supusă sora ei. Oana și-a injectat toxină botulinică pe frunte, între sprâncene și pe lateralul ochilor. Apoi, a avut parte de o corectare a buzelor care, de la injectările anterioare cu acid hialuronic erau asimetrice în volum. Luni de exemplu de la sora ei, Oana a stat cuminte și a îndurat înțepăturile. La final Bianca Drăgușanu s-a declarat satisfăcută de rezultat.

Bianca Drăgușanu și-a dus sora la „tunat”.

Concluzia, „acuma semeni mai mut cu mine, să știi”, i-a spus Bianca surorii sale. Până de curând Oana a trăit în orașul hunedorean natal, unde avea deschis un outlet de haine. Oana Roxana Drăgușanu Calintir a fost căsătorită de două ori deja. Prima căsnicie s-a încheiat în anul 2013, iar a doua în 2015. Din ambele a rezultat câte un băiat.

Sursa foto: Instagram

Misterioșii frați Tate. Au făcut o avere de milioane din videochat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre