Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bogdan Ionescu – Syda nu își mai ascunde iubita care i-a înlocuit soția. Imagini de senzație

Exclusiv. Bogdan Ionescu – Syda nu își mai ascunde iubita care i-a înlocuit soția. Imagini de senzație
A devenit cunoscut ca ginerele președintelui Traian Băsescu. După ce a făcut doi copii cu mezina acestuia, Elena, cu care, de altfel, după divorț a rămas în relații bune, a trecut mai departe. La ani distanță, s-a însurat din nou. Dar nu a mers, despărțirea întâmplându-se vara aceasta.

Face ce face, dar știe cum să își țină moralul ridicat. Bogdan IonescuSyda nu își mai ascunde iubita și a avut o apariție romantică alături de o nouă frumusețe. Imagini de senzație au fost postate chiar de duduie, pe internet, dar și de Bogdan. Semn că treaba e serioasă și că, niciunul nu are nimic de ascuns. Tânăra doamnă a avut aniversarea și a fost sărbătorită cu o felie de prăjitură servită cu artificii, surpriză, la restaurant, unde lua cina cu Bogdan. Atent la detalii, Syda nu a ratat ocazia să facă cea mai bună impresie.

Bogdan Ionescu – Syda, nu își mai ascunde iubita care i-a înlocuit soția

Pe rețelele sociale, Raluca Paraschiv se prezintă ca make-up profesionist. Ea are o afacere în care susține cursuri de machiaj și vinde inclusiv pensule de machiaj. Apare și la televizor, fiind, o vreme, „abonata” emisiunilor mondene de la mai toate posturile, și fiind invitată, cel mai recent, la „Vorbește lumea”.

Raluca Paraschiv iubește viața mondenă și să apară la televizor

Despre tânăra de o frumusețe răpitoare s-a mai vorbit mult acum doi ani, când absolventa de Spiru Haret specializată în dansuri orientale și machiaj a fost angajată într-o companie de stat din sistemul energetic (SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica, după cum au confirmat surse politice pentru G4Media, care spuneau, pentru aceeași sursă, că ar fi fost recomandată spre angajare de politicieni liberali din sectorul 4, însă aceasta nu ar fi membră de partid).

Frumoasa lui Bogdan Ionescu e o vedetă a internetului

Raluca Paraschiv a absolvit Universitatea Spiru Haret din București și a frecventat cursurile postliceale ale Școlii de Poliție. Din pasiune a practicat dansuri orientale, fiind cunoscută sub numele de scenă „Ayana” (n.r. trad. – floare frumoasă în limba arabă).  În 2008, pasiunea pentru dansurile orientale au dus-o la  Povestiri adevărate, la Pro TV.

„A obţinut centura maro la karate, merge şi la sală pentru a se menţine în formă, dar dansurile orientale reprezintă pasiunea ei.

Nu se mai ascund: Bogdan Ionescu și Raluca Paraschiv formează un cuplu asumat

Iubeşte dansul şi se antrenează din greu pentru a-şi legăna buricul exact aşa cum trebuie. A fost campioană la karate timp de 4 ani, dar a simţit că dansurile o caracterizează cu adevărat, aşa că a renunţat la acest sport. Ayana nu şi-a făcut o carieră nici din artele marţiale, nici din dansul oriental. Îşi doreşte să ajungă jurist, dar nu renunţă nici la pasiunile sale”, era descrierea tinerei de pe site-ul Acasă TV.

Tânăra a lucrat o perioadă la Poliția Rutieră din București, în vreme ce tatăl ei era secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor.

În 2018, Raluca Paraschiv era prezentată în presă drept „sexy-polițista” și apărea la televizor, mai precis la Antena Stars, unde povestea despre peripețiile lunii sale de miere ce a urmat unei nunți ca-n povești. O dată cu ceremonia religioasă, soții și-au botezat și băiețelul.

Raluca Paraschiv cu Alex Anton, la nunta lor din 2018

La numai patru luni după nuntă, în cadrul altei emisiuni, Agenția VIP, bruneta anunța că s-a despărțit de soțul ei, Alex Anton. Ulterior, s-a specializat în machiaj, înființând „Academia de Make-up Raluca Paraschiv”.

Seară romantică, cu tort și artificii

După ce s-a aflat de despărțirea secretă de Sheila, soția sa de care se legase de nici doi ani, Bogdan Ionescu a făcut deja câteva apariții alături de noua sa iubită. El a mers cu Raluca Paraschiv la petrecerea aniversară a Vicăi Blochină, dar și la nunta Mariei Constantin.

Seara trecută a fost una romantică, doar pentru ei, la restaurant. Raluca Paraschiv are o fiică de 11 ani și un fiu de cinci, în timp ce Bogdan Ionescu are trei copii, două fete și un băiat, cu cele două foste soții ale sale – Elena Băsescu și turcoaica Sheila.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre