Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cântecele preferate de Smiley când era mic. Nu o să vă vină să credeți ce cânta pe oliță

Exclusiv. Cântecele preferate de Smiley când era mic. Nu o să vă vină să credeți ce cânta pe oliță
Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți români. Artist talentat, acesta a cucerit audiența cu melodiile sale. Mereu reinventat și cu un aer proaspăt, cântărețul povestește că a trăit cu muzica la el toată viața lui.

Nu o să vă vină să credeți care erau cântecele preferate de Smiley când era mic. Este cel mai popular artist pop român al momentului, iar criticii muzicali spun despre el că a schimbat regulile jocului. Artistul originar din Pitești are, la 37 de ani, o carieră solidă și o casă de producții prin care lansează multe talente. Este deopotrivă cântăreț, compozitor, producător, artist și prezentator.

A debutat în muzică în trupa Simplu, în 2001. De la colegii de trupă s-a ales cu numele de scenă sub care s-a consacrat, 7 ani mai târziu, în 2008,în cariera solo. A lansat patru albume solo: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017) în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins primele poziții în topurile muzicale.

Cântecele preferate de Smiley când era mic

Smiley cântă de mic. iar părinții lui pot să confirme. Cânta în toate pozițiile, în timpul tuturor activităților. Inclusiv când stătea pe oliță! O recunoaște chiar el. Dar nu cânta orice. Acum a venit momentul adevărului. Smiley a recunoscut într-un interviu că melodiile sale preferate, în copilărie, erau cântecele patriotice comuniste.

„Mama mi-a spus că știam toate cântecele patriotice. Le cântam pe oliță. Cred că e un loc potrivit!”, a dezvăluit artistul. Le știa versurile și melodiile, și le fredona fără încetare. Dar știa la perfecție, și își amintește și acum, cântecelul cu piticii care aveau căsuță în pădurea cu alune.

Și în continuare cântă non-stop. Acum are un motiv în plus. Deși nu e la studio așa de des, are cui cânta. Îi cântă fetiței sale, Josephine. „Îi cânt ce apuc, inventez pe loc. Și dansez foarte mult. Cu ea împreună, în brațe”, a mai mărturisit Smiley.

O familie muzicală. Ce cântă Gina Pistol

Acasă la Smiley se aude muzică tot timpul. Dacă nu se ascultă la boxe, se cânt/ dar nu doar cântărețul cântă, ci și partenera sa. „Gina cântă mai mult decât cânt eu acasă. Câteodată îi mai spun să mai schimbe repertoriul. Face alegeri neobișnuite, trece de la Tudor Gheorghe la AHA, de la AHA la Mădălina Manole, apoi la The Weekend. Are un playlist foarte random, nu știi niciodată care va fi următoarea piesă”, a mărturisit Smiley.

Sursa foto: Instagram

FBI a declasificat dosarul legendarului Kurt Cobain. Noi dezvăluiri despre moartea iubitului star rock

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre