Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce i-a făcut lui Dorian Popa o Dulceatză de Băiat

Exclusiv. Ce i-a făcut lui Dorian Popa o Dulceatză de Băiat
Veste mare pentru fani: Dorian  Popa nu va îgheța de frig la iarnă. Zilele acestea a luat măsuri drastice. Adevărul este că are cu ce. Dar să vedeți pe ce a mai cheltui mii bune de euro.

Dorian Popa are peste 1,8 milioane de urmăritori pe YouTube, iar din asta câștigă bine. Zilele trecute vedeta a publicat suma pe care o câștigă din partea canalului video pentru ceea ce face. Suma e fabuloasă. Dorian încasează 10.000 de euro pe lună. De aici e lesne de înțeles că își permite toate extravaganțele care-i trec prin cap. De exemplu, să își „accesorizeze” piscina de la vila  sa albă cu un jet ski. Acum și-a luat ceas Rolex. Și a mai făcut ceva. Iar asta e cu adevărat important.

Sâmbătă, Dorian Popa și-a anunțat fanii că nu va face țurțuri la iarnă. A luat măsuri. Și cine credeți că l-a ajutat? Are exact un nume de super-erou modern. Se numește Dragoș Dulceatză de Băiat.

Ei bine, în acest week-end, Dorian Popa și-a tras gaz în vila sa de sute de mii de euro. După ce clădirea a fost alimentată cu gaz, au apărut ajutoarele care au finisat lucrarea. Adică au vopsit țevile în culoarea preferată a artistului: alb. Dorian a fost așa de mândru că nu mai trebuie să pornească aerul condiționat ca să se încălzească, încât a împărtășit marea veste cu toți fanii lui.

Cheltuielile lui Dorian Popa, doar de la mii de euro în sus

Dorian Popa, 31 de ani, cântăreț, youtuber și actor, devenit celebru după rolul din La-la Band. În septembrie a decis să renunțe la mașina sa, un BMW X6, și să își cumpere un superbolid de peste 100.000 de euro. Acesta a pus ochii pe un Mercedes GLE 53 AMG, un SUV care poate atinge și 250 km/h și are un motor de 2999 cm3 și 435 de cai putere.

Tot sâmbătă s-a lăudat cu ultima achiziție. o frumusețe de ceas Rolex. Adevărul este că, la câți bani câștigă, e și normal să poarte accesorii de calitate. Iar un bărbat nu poate fi la modă fără un ceas la mână. Nu avem încă detalii privind achiziția, dar pe la magazinele de profil un Rolex bărbătesc se vinde cu sume între 4.000 și 16.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

Interviu cu Nuami Dinescu. Viața între concedierea din teatru în vremea lui Ceaușescu și actoria freelancer în democrație

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre