Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dana Marijuana s-a întrecut pe sine. Iată ce a ieșit din mâinile cântăreței. Foto

Exclusiv. Dana Marijuana s-a întrecut pe sine. Iată ce a ieșit din mâinile cântăreței. Foto
Mara Bănică a dorit ceva cu totul și cu totul special pentru camera micuțului, așa că a apelat la un specialist. Nu la oricine, ci la celebra cântăreață Dana Marijuana, al cărei talent e cunoscut în showbizz.

Artista s-a apucat de treabă și a reușit să o impresioneze pe Mara Bănică. Jurnalista a postat totul pe rețelele de socializare și a felicitat-o pe cântăreață.

Dana Marijuana a făcut-o fericită pe Mara Bănică, după ce i-a pictat un perete din camera micuțului. Curcubeu, unicorni simpatici, steluțe, nori, lună și peste toate astea o multă iubire. Dana Marijuana a fost înzestrată de Dumnezeu cu mult talent, așa că Mara Bănică i-a făcut reclamă și i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru ea și micuț.

Dana Marijuana a făcut-o fericită pe Mara Bănică

„Am promit că arăt și cum va fi după opt ore, e adevărat și o muncă titanică”

„Dana, uită-te la mine, la final de treabă. Mă, ești minunăție. Am promis că arăt și cum este după opt ore, e adevărat și o muncă titanică. Dar, a ieșit superb. Cea mai talentată fată. Mersi”, au fost cuvintele Marei Bănică. Dana Marijuana nu s-a lăsat dusă de val în fața atâtor laude și a replicat: „Sunt alții mult mai talentați, mă străduiesc și eu”.

Dana s-a mutat la mare

Pentru o perioadă, ca să mai scape de datoriile care au copleșit-o, Dana Marijuana s-a mutat la mare, într-un container la malul mării, alături de fiica sa cea mică. Cântăreață a declarat că simțea nevoia de o schimbare, iar iubitul, deși nu o va însoți, pentru că va fi ocupat cu locul de muncă, va face naveta pentru a sta împreună.

Dana Marijuana s-a mutat la Vama Veche

„Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici.

„O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos”

Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.  Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu trei camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”  a declarat Dana Marijuana cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre