Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Din Laponia, Oana Roman îi aruncă mănușa lui Marius Elisei

Exclusiv. Din Laponia, Oana Roman îi aruncă mănușa lui Marius Elisei
Practic toată căsnicia lor și apoi relația ce a urmat divorțului, a fost marcată de certuri monumentale, despărțiri, urmate de împăcări. De data aceasta nu va mai fi așa, se pare. Luăm în calcul cel puțin detaliul că Marius Elisei și-a expus noua iubită la numai câteva zile după despărțirea de Oana. Povestea cum că s-ar fi reîntâlnit acum spontan, după ce, cu mulți ani în urmă, s-au cunoscut.

Când a început, de fapt, relația lui Marius Elisei cu noua sa iubită care, pe conturile sociale își spune „Distinge sufletul”, nici nu mai contează. Cel puțin pentru public. Pentru Oana Roman, probabil că e  invers. Iar aceasta, aflată în vacanță publicitară în Laponia îi aruncă mănușa lui Marius Elisei și îi spune cu subiect și predicat, în public, ce îl așteaptă dacă nu se conformează. Mai concret, Oana Roman îl amenință pe tatăl fiicei ei cu pușcăria.

Oana Roman îl amenință pe Marius Elisei că îl bagă la pușcărie

Simplu, și la obiect. Cu citat din legea recent promulgată de președintele Klaus Iohannis.  „Pedeapsă aspră pentru părinții care nu plătesc pensia alimentară pentru copilul lor. Ar putea sta după gratii până la 3 ani”, a citat Oana Roman într-o postare pe Instagram Story. E convinsă că fostul ei partener se uită la ce postează și că va pricepe că lui îi era destinată informarea. Oana Roman i-a pus și link activ, pentru a putea citit întreaga știre cu privire la obligațiile lui față de Iza, fiica lor care, după despărțire, a rămas să locuiască cu mama.

Oana Roman îl amenință pe Marius Elisei cu pușcăria, dacă nu plătește cei 500 de lei lunar, cât s-a angajat că va da, ca pensie alimentară pentru Iza (Sursa foto: Instagram)

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar acum doi ani. Ulterior, s-au împăcat. La începutul lunii septembrie, Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit din nou, iar bărbatul a plecat de acasă direct în brațele noii sale partenere.  Deși în fața notarului au stabilit inițial că se vor ocupa în egală măsură de creșterea și nevoile fiicei lor, Isabela, Oana Roman are multe să îi reproșeze fostului ei soț. De exemplu, plata pensiei alimentare.

Ce pensie alimentară și-a asumat Marius Elisei că poate plăti

Aceasta a fost stabilită la o sumă derizorie, dar nu este achitată nici așa „Nu mă ajută absolut deloc. Nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Marius Elisei și noua sa iubită par foarte legați unul de altul. Bărbatul i-a și prezentat-o fiicei sale (Sursa foto instagram)

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei. Asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta”, a declarat Oana Roman, pentru Exclusiv VIP (Prima TV).

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre