Simona Ionescu / Redactor Șef

Vica Blochina a spus secretul Oanei Roman. E legat de Marius Elisei

Vica Blochina a spus secretul Oanei Roman. E legat de Marius Elisei
Din cele mai bune prietene, Oana Roman și Vica Blochina au ajuns să arunce cu noroi una în celalaltă. Blonda a mai scos un as din mânecă.

Cele două foste prietene, Vica Blochina și Oana Roman sunt acum la cuțite, iar fosta amantă a lui Victor Pițurcă a arunca bomba.

Scandalul dintre Vica Blochina și Oana Roman e departe să se încheie. Recent, blonda a spus ceva la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Se pare că Oana Roman, fire vulcanică, ar fi avut câteva reacții neașteptate la adresa lui Marius Elisei. Și e posibil ca și acest lucru să fi contribuit la despărțirea celor doi.

Vica aruncă bomba și spune că Marius Elisei n-ar fi avut deloc viață ușoară alături de fiica lui Petre Roman. Vica susține că acesta nu era tratat așa cum ar fi trebuit, ba chiar Oana s-ar fi enervat la un moment dat și l-ar fi pălmuit. Și asta, spune Vica Blochina în fața mai multor prieteni, acasă la Oana Roman.

„S-a ridicat de pe scaun Oana și i-a dat trei palme peste cap.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.

„Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit!”

Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva.

Oana Roman și Vica Blochina sunt la cuțite

Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, potrivit Playtech.

„Câți au râs de ea… inclusiv dintre prietenii ei”

Pe de altă parte, Vica Blochina spune că Oana Roman s-ar fi purtat urât și cu prietenii ei, dacă ceva nu îi convenea. „Ea a început să vorbească urât după ce am scris că ea e grasă şi îşi retuşează pozele. Eu nu am nimic de ascuns, de ce să mint? Tu ştii câte mesaje primesc de la oameni despre ea? Câţi au râs de ea… Inclusiv dintre prietenii ei.

„Nimeni nu îi ia apărarea, ea nu știa să păstreze oamenii aproape”

Ea nu are prieteni adevăraţi, nu a păstrat nimeni prietenia oamenilor. Nimeni nu îi ia apărarea, ea nu ştia să păstreze oamenii aproape. Toată lumea trebuie să facă ce vrea ea, altfel nu se poate”, a mai declarat Vica Blochina.

După ce Vica Blochina a acuzat-o că este plătită în campaniile publicitare și că își retușează fotografiile ca să pară slabă, Oana Roman a anunțat că o dă în judecată. Nici Vica nu se lasă și spune că îi face plângere penală Oanei pentru că i-ar fi furat bani de pe card.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre