Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. După nuntă, Gabriela Oțil a rămas cu regrete

Exclusiv. După nuntă, Gabriela Oțil a rămas cu regrete
Eficienți până la capăt, dani și Gabriela au făcut o nuntă mică, doar cu prietenii și familia, într-o locație cu piscină, duminica. Apoi au plecat la mare, pe litoralul românesc.

După nuntă, Gabriela Oțil recunoaște că a rămas cu regrete. Multe. Că i-a trebuit mult să le înșire pe toate, într-o postare emoționantă pe InstaStory pe care a făcut-o din luna de miere autohtonă, un loc unde ea și soțul ei au plecat împreună cu fiul lor, Tiago.

După nuntă, Dani și Gabriela Oțil au plecat cu fiul lor, Tiago, la mare

Cele două vedete s-aui căsătorit în data de 31 iulie, în fața preotului. Căsătoria civilă o făcuseră încă dinainte de nașterea fiului ei, cu mireasa însărcinată. Acum a fost rost de distracție, dar, spune Gabriela. Ea menționează că a fost minunat dar nu a fost chiar cum și-ar fi dorit.

Gabriela Oțil a rămas cu regrete după nuntă

„Încă nu ne-am revenit din toată această nebunie frumoasă a nunții. Totul a trecut atât de repede. Parcă am clipit și gata, s-a terminat totul. Mi-aș fi dorit să dansez mai mult, să mănânc, să beau, să stau mai mult de vorbă cu familia, mai ales că au venit toate rudele mele și asta m-a bucurat enorm. Pentru că au făcut un efor oamenii: au venit din Italia, Spania, Botoșani, cu copii”, a dezvăluit câteva regrete cu care a rămas după nuntă soția lui Dani Oțil.

Soția îndrăgitului prezentator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a povestit că ea a fost crescută, în prima parte a vieții, de rude, nu de părinți. „Eu țin enorm de mult la unchii și mătușile mele, ei m-au crescut practic, pentru că eu am crescut la țară de la 9 luni până la 5 ani și ei sunt familia mea și țin extrem de mult la ei”, a mai spus Gabriela Oțil.

Ea a dezvăluit și marele regret pe care l-a avut la nunta sa: „O persoană a lipsit și mi-aș fi dorit din suflet să fie acolo, și anume bunicul meu, dar așa este viața. Nu vreau să mă mai emoționez acum, am plâns suficient de mult la nuntă. După biserică credeam că nu mai am machiaj efectiv”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre