Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Fetița lui Marian Vanghelie, specialistă în trufe de ciocolată. Oana Mizil investește în viitorul Mariei

Exclusiv. Fetița lui Marian Vanghelie, specialistă în trufe de ciocolată. Oana Mizil investește în viitorul Mariei
Chiar dacă nu mai sunt împreună, Marian Vanghelie și Oana Mizil fac orice e posibil pentru fiica lor, o talentată bucătăreasă.

Cu puțin timp în urmă, Oana Mizil a postat un videoclip pe contul de socializare, cu fiica ei, în exercițiul funcțiunii.

Fetița fostului edil al sectorului 5 a fost filmată de Oana Mizil în timp ce făcea trupe de ciocolată albă, pe care, a mărturisit mama, urmează să le vândă începând de mâine în magazinul ei, care se va deschide în prima zi din Săptămâna Mare. Se vede că Maria e foarte fericită, dar și extrem de pasionată de ceea ce face.

Maria își moștenește mama

Și anul acesta, ca și anul trecut, Oana Mizil lucrează de zor alături de angajați în cofetăria pentru a pregăti cele mai bune dulciuri, de la cozonaci la pască, torturi, iepurași de ciocolată și multe alte bunătăți. Pregătiri se fac și pentru masa tradițională de Paște, de unde nu va lipsi tăticul Marian Vanghelie care, a spus Oana anul trecut, a fost și va rămâne un veșnic îndrăgostit al sarmalelor.

Oana Mizil alături de fetița și mama ei

„Maria, Marian și mama mea sunt fani ai sarmalelor”

„(…) Îmi place foarte mult să gătesc pentru ai mei. Ciorba de miel, drob, stufat, friptură de miel glazurată cu rodie, orez libanez cu carne, cu migdale, caju și semințe de pin. Salate, tocaniță de miel cu mazăre și cartofi noi, dar și ouă roșii, pască, cozonaci sau sarmale. Maria, Marian și mama mea sunt fani ai sarmalelor.

Maria vrea să devină cofetar

Mariei îi place foarte mult să stea prin bucătărie și cred că mă moștenește. Îmi spune că vreau sa devină cofetar. E un copil cuminte, săptămâna trecută a venit Zâna Măseluță la ea cu un cadou, acum așteptăm și Iepurașul”, a mărturisit în 2022 fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie.

Planuri pentru Învierea Domnului

Cu ceva timp în urmă și Marian Vanghelie a povestit care îi sunt planurile pentru Învierea Domnului. „O să stau de Paște alături de Oana și de fiica noastră, Maria. În rest alerg, cu multă treabă. Acum fac afaceri și politică, am multe de făcut în perioada aceasta. Îmi doresc să îmi mai deschid, în viitorul apropiat, o companie și în Egipt. Deci, fac de toate! Numai că, din păcate, în România, dacă miști ceva în țara asta, te alegi cu dosar”, a mărturisit politicianul pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre