Oana Mizil, salvată de Sfântul Spiridon. Fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie, de nerecunoscut

Oana Mizil, salvată de Sfântul Spiridon. Fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie, de nerecunoscut
Pe 11 august, Oana Mizil va împlini 48 de ani, iar despărțirea de fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a transformat-o total.

Bruneta a suferit foarte mult, dar totul a trecut și acum se e bine, dar cu ceva timp în urmă din cauza stresului a acumulat multe kilograme.

Stresul și problemele prin care a trecut și-au spus cuvântul, iar Oana Mizil ajunsese să cântărească nu mai puțin de 77 de kilograme. S-a chinuit ceva să slăbească, dar acum se bucură de silueta unei adolescente. „Eu am fost mereu slabă. 49 de kilograme până la 31 de ani.

În sarcină m-am îngrășat, dar problemele au început cu adevărat o dată cu problemele acelea de la DNA, când mascații au intrat peste noi în casă. Mi s-a oprit lactația și am ajuns la 2 noaptea la spital cu urticarie cronica acută. 3 săptămâni am stat pe tratament cu cortizon, branulă, Medrol.

„Am sunat la spital la Viena, am facut analize, problema mea nu a trecut”

Problemele nu au trecut, m-am îngrășat 15 kg din cauza stresului. Am sunat la spital la Viena, am facut analize, problema mea nu a trecut. Până când într-o zi am luat-o pe mama de mână, bebelușul în brațe  și am făcut un tur de 7 biserici la care m-am rugat: Patriarhie, Sf. Stelian, Sf. Spiridon, etc.

Să-ți spun că atunci când am ajuns la ultima, adică la Sf. Spiridon, atunci am scăpat de problema de sănătate. Din păcate de stres nu am scăpat și consecințele au fost neplăcute din toate punctele de vedere. (…)”, a mărturisit fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie.

Bunica mea la 84 de ani avea pielea întinsă pe față

Oana Mizil spune că are și genă bună, în plus, de când era copil, părinții au dus-o la tenis, baschet, schi pe apă sau pe munte. De asemenea, pentru a avea o piele fină, ea folosește produse naturale. „Eu am fost fit toată viața mea, de când mă știu am făcut sport.

Când eram mică ai mei m-au dat la absolut tot: tenis, baschet, schi pe apă, schi pe munte. La schi pe apă chiar participam la concursuri. Stresul acesta zilnic de a fi cu kilograme în plus mă omora. Când eu mă știam cum sunt și ce vedeam în oglindă era cumplit. Eu am genă bună din familie. Mama este splendidă, are 67 de ani și nu îi dai vârsta, chiar și ea face sport.

„Peeling-ul meu este pe bază de tărâțe fine, de trei ori pe săptămână”

Bunica mea la 84 de ani avea pielea întinsă pe față și chiar de la ea știu toate trucurile de înfrumusețare naturală. Uite, eu nu fac peeling cu orice fel de creme de nu știu câți bani, nu! Peeling-ul meu este pe bază de tărâțe fine, de trei ori pe săptămână, iar după peeling îmi dau cu orice fruct sau legumă pe care o am atunci în frigider. Roșii, castraveți, orice, chiar mai râde fetița mea de mine. Dar lucrurile astea le-am învățat de la bunica mea și sunt sfinte pentru mine.

Anul trecut am luat decizia că trebuie să fac ceva și am fost la un medic foarte bun, specializat în diabet și boli nutriționale, am stat de vorbă mult cu ea, i-am spus tot ce am încercat ca și diete și am luat decizia să merg pe altă soluție și am slăbit 24 de kg în patru luni de zile, m-am și liniștit cu stresul acesta cotidian.

Am început dieta în septembrie când aveam 77 de kg mă simțeam oribil pentru că aveam grăsime viscerală extrem de multă și nu mai puteam să fac nici sport. Înainte făceam o tură de Herăstrău în 30 de minute. Dintr-o dată nu mai puteam să alerg, eram obosită, hainele nu-mi mai veneau, nu aveam stare să îmi cumpăr nimic.

„Am apelat la un medic specializat în Diabet și Boli Nutriționale, apoi am făcut toate analizele, am văzut că sunt ok și am început injecțiile”

Mâncarea foarte sănătoasă a fost pe primul loc, iar dieta mea se baza pe proteină cu legume. Apoi am apelat la Ozempic- o injecție săptămânală cu semaglutidă (n.r. un medicament antidiabetic care ajută organismul să scadă concentrația de zahăr din sânge). Știm foarte bine că nu se poate slăbi doar din carne și legume, mai ales după o vârstă și într-un timp atât de scurt.

Am făcut aceste injecții, mi-am asumat această situație și am făcut toate demersurile. Am apelat la un medic specializat în Diabet și Boli Nutriționale, apoi am făcut toate analizele, am văzut că sunt ok și am început injecțiile, care se fac doar sub observație medicală.

Marian Vanghelie și Oana Mizil, în vremea când formau un cuplu

Eu m-am documentat foarte mult, am citit și știam care sunt și consecințele, acum după patru luni pentru că eu l-am oprit în luna decembrie mi-am făcut analizele în mod regulat și sunt foarte bine. Am dat jos grăsimea și fac și sport.

„Sunt foarte norocoasă că eu aveam o garderobă superbă dinainte, multe haine pe care le cumpărasem înainte să rămân gravidă”

(…) Acum am 53 de kg și nu mă mai recunoaște nimeni. Ieri m-am întâlnit cu prietenele mele după mult timp și când m-au văzut au rămas șocate.(n.r.: râde). Greutatea aceasta nu am mai avut-o de șase ani.

Momentan nu mi-am schimbat garderoba sunt foarte norocoasă că eu aveam o garderobă superbă dinainte, multe haine pe care le cumpărasem înainte să rămân gravidă le aveam cu etichete. Am revenit din nou la 38-40 ca măsură. Pot să spun că mi-am recăpătat viața”, a mai spus mama copilului lui Marian Vanghelie.

Recomandarile noastre