A intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă criză de sughiț: 68 de ani. Nici un medic nu l-a putut ajuta

A intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă criză de sughiț: 68 de ani. Nici un medic nu l-a putut ajuta
Potrivit specialiștilor, sughițul poate fi inofensiv sau poate demonstra probleme de sănătate. Pentru mulți dintre noi însă, sughițul nu constituie nici o problemă.

Nu același lucru s-a întâmplat pentru un bărbat din statul american Iowa, Charles Osborne, care a sughițat timp de 68 de ani.

Medicii au încercat în fel și chip să-l ajute pe bărbat, dar tot ce au făcut a fost în zadar, iar acesta a ajuns chiar să intre în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă criză de sughiț.

În anul 1982, Orborne a dat un interviu în revista People, în care a declarat că sughite din anul 1922, de când avea 29 de ani. Criza de sughiț s-a oprit cu un an înainte să moară, acesta trecând în lumea drepților în anul 1990.

Bărbatul care a sughițat timp de 68 de ani

„Medicul mi-a spus ulterior că mi s-a spart un vas de sânge”

Bărbatul spune că povestea lui a început când pregătea să tranșeze un porc de 160 de kilograme. A încercat să-l ridice, apoi a căzut. „Încercam să agăț animalul de 160 de kilograme, pentru a-l tranșa. L-am ridicat, iar apoi am căzut. Nu am simțit nimic, dar medicul mi-a spus ulterior că mi-am spart un vas de sânge”, a declarat bărbatul.

Oamenii de știință spun că bărbatul a sughițat de 420 de milioane de ori, ținând cont de faptul că multă vreme sughița de 40 de ori pe minut, iar ulterior de 20 de ori. Sughițul trecea atunci când dormea, dar revenea imediat când Osborne se trezea.

Piatra funerară a bărbatului care a sughițat timp de 68 de ani

S-a căsătorit de două ori și a avut opt copii

Bărbatul a călătorit în toată țara să găsească un tratament și a cheltuit foarte mulți bani. Când portofelul s-a golit, a renunțat și a învățat să trăiască cu sughițul. După ce a participat la numeroase emisiuni, oamenii au început să-i trimită scrisori peste scrisori cu diverse tratamente. Dar nimic nu i-a fost de folos. În ciuda acestei probleme, el a fost căsătorit de două ori și a făcut opt copii. Potrivit specialiștilor, nici o altă persoană din lume nu a trecut printr-o asemenea situație ca Osborne.

Recomandarile noastre