Marian Vanghelie și Oana Mizil se despart iar cu surle și trâmbițe. Ce li s-a mai întâmplat de data asta

Marian Vanghelie și Oana Mizil se despart iar cu surle și trâmbițe. Ce li s-a mai întâmplat de data asta
Marian Vanghelie și Oana Mizil au luat-o pe urmele lui Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu. Când se despart, când se împacă. Ieri și-au anunțat din nou separarea, apoi și-au retras declarațiile publice. Istoria certurilor dintre ei e semnificativă și vă prezentăm motivele.

Au început iar certurile în cuplul Marian Vanghelie- Oana Mizil. Ce mai au acum de împărțit? Se pare că tensiunile acumulate din cauză că fostul primar de la Sectorul 5 are probleme cu justiția în această perioadă și nu se abține de la tot felul de acuzații publice au generat opinii contradictorii între cei doi parteneri.

Marian Vanghelie și Oana Mizil se despart iar cu surle și trâmbițe. Ce li s-a mai întâmplat de data asta

Lui Marian Vanghelie se pare că nu-i priește rolul de bărbat la casa lui. Nu de altceva, dar certurile dintre fostul primar al sectorului 5 și iubita lui, Oana Mizil, sunt mai mereu în atenția publicului.

Prima dată când dihonia a intrat întrei cei doi a fost în 2013. Apropiații afirmau atunci că fostul edil ar fi vrut să se întoarcă la femeia cu care are primul copil, Charlotte, pentru că ar fi aflat un lucru grav despre Oana Mizil.

Și anume, spune România TV, că ar fi avut datorii la bănci care se ridicau la aproape 2.000.000 de euro, bani pe care bruneta i-ar fi luat cu împrumut alături de fostul soț. Se pare că atunci au fost doar discuții între îndrăgostiți, pentru că Vanghelie a dat vina pe PSD-iști pentru aceste zvonuri.

Al doilea zvon legat de despărțire a fost în 2015

Când a fost arestat pentru luare de mită, Oana Mizil era însărcinată și Vanghelie vorbea pe unde putea cât de îngrijorat e pentru starea de sănătate a iubitei sale. După ce a ieșit din arestul preventiv, au apărut din nou zvonuri că cei doi și-ar fi spus adio. Unii au crezut, alții nu, mai ales că Oana a fost cea care a umblat pe la toate instanțele să-l susțină și a luat bisericile la rând să se roage la Dumnezeu să-i scoată bărbatul din spatele gratiilor.

Nu se știe cine a scos zvonul acesta, dar Oana a dezmințit totul. „M-am rugat foarte mult, m-am rugat la Sfântul Spiridon, m-am rugat la Sfânta Fecioară enorm de mult, să vină acasă, să vină să fim o familie mai repede și să fiu fericită. Și să ne bucurăm de clipele astea, să ne bucurăm de nașterea fetiței”, a declarat bruneta atunci pentru Kanal D.

Circul din 2021

Bomba că Oana Mizil a pus capăt relației cu Marian Vanghelie a apărut și în 2021, când a ieșit un adevărat circ, după ce acesta se pare că ar fi agresat-o. Mai mult, ea a ajuns și la spital atunci și a cerut și un ordin de protecție împotriva fostului primar la instanța din Buftea. Dar, ce să vezi?

Dragostea dintre cei doi a fost mult prea puternică și s-au împăcat, iar Oana a renunțat la judecarea solicitării emiterii ordinului de protecție. Se pare că nici atunci Oana nu a plecat de la iubitul ei, așa cum s-a spus, iar Serghei Mizil a afirmat că a văzut-o peste gard în curtea lui Vanghelie. Ca să-și șteargă păcatele, Vanghelie și-a luat iubita și a dus-o la relaxare, la malul mării.

”Ne-am certat. A fost o ceartă pe o tâmpenie, pur și simplu pe o tâmpenie. Eu voiam să plec la mare în ziua respectivă, el nu voia și de aici a pornit totul. Nu ne-am certat ca să ajungem la bătăi. N-am avut nicio urmă, doar o urmă mică pe braț, nu a fost cu palme, pumni,  cuțite, săbii. Si eu sunt tensionată și soțul meu e tensionat. Renunț la ordinul de protecție emis provizoriu. M-am întors acasă cu copilul cu tot.”, a mărturisit bruneta.

Și-au spus adio după zece ani de relație?

Recent Marian și Oana ar avea iar divergențe. Ce s-a întâmplat acum între fostul primar și fostul deputat? Se pare că au tot mai multe neînțelegeri, iar ea și-ar fi luat fetița și ar fi plecat. De fapt, Oana Mizil a postat în mediul online un mesaj cu totul neașteptat, care dădea de înțeles că a pus stop relației.

„Un capitol din cartea vieții mele s-a încheiat! A fost frumos, a fost o experiență, a fost și dureros, a fost o binecuvântare! Domnul să ne lumineze calea!”, a scris Oana Mizil în mediul online.

După două ore de la postarea mesajului despre despărțire, Oana Mizil l-a șters și nu a mai revenit cu nicio explicație.

Contactat de reporterii Click, Vanghelie a spus că nu e căsătorit cu Oana, așa că nu are cum să divorțeze de ea: „Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”. La rândul ei, Oana n-a spus nimic concret, dar a lăsat să se înțeleagă că situația nu e atât de gravă pe cât se aude: „Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață”.

Deci, posibil ca istoria să se repete și, după ce se mai liniștesc apele cu justița în viața lui Vanghelie, să urmeze o nouă împăcare.