Simona Ionescu / Redactor Șef

EXCLUSIV. Fiul lui Reghe, în șoc. „Ești mort!” Reacția Anei: „Apără-l!”

EXCLUSIV. Fiul lui Reghe, în șoc. „Ești mort!” Reacția Anei: „Apără-l!”
UPDATE: PRIMA REACȚIE A ANEI! Antrenorul Laurențiu Reghecampf a spulberat orice speranță că între el și Anamaria Prodan va mai exista o relație de iubire. Deși impresara a încercat să ascundă turbulențele din căsnicia ei, Reghe a declarat că a depus actele de divorț.

UPDATE: REGĂSIȚI LA FINALUL ARTICOLULUI PRIMA REACȚIE A ANEI

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au celebrat în vară nunta de argint. Astăzi aflăm că, de fapt, zvonurile că Reghe nu-și mai vede de familie de ceva timp s-au adeverit.

Presa a publicat nu doar declarația antrenorului, că a depus actele de divorț, ci au dezvăluit și faptul că amanta Corina este însărcinată.

Declarația antrenorului de la Universitatea Craiova a apărut la miezul nopții, iar în jurul orei 3 dimineața, Anamaria și Reghe Jr., băiatul lor, au avut primele reacții. Unele extrem de dure, cel mic fiind realmente șocat de gestul tatălui său.

Potrivit unor surse, teama de reacția copilului a fost unul dintre motivele principale pentru care impresara din fotbal a încercat să ascundă destrămarea căsniciei. Reghe Jr. este o fire foarte sensibil, spun apropiații familiei.

 „AI MURIT PENTRU NOI FOREVER” și „Ai murit pentru mine forever” – este mesajul celor trei copii ai cuplului Prodan Reghecampf.

Anamaria a ținut să-i reamintească lui Reghe ce a lăsat în urmă.

Laurențiu Reghecampf Jr. a reacționat la fel de dur și când au apărut în presă primele zvonuri legate de aventurile extraconjugale ale tatălui său. Acesta a postat un lung mesaj în care spunea că nu poate să creadă că tatăl lui ar putea fi în stare de așa ceva.

Declarația lui Reghe, tranșantă:

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf pentru CANCAN.RO.

Întreaga telenovelă, pe larg, a fost publicată în exclusivitate pe www.retetesivedete.ro în urmă cu puțin timp și o găsiți AICI:  https://retetesivedete.ro/istoria-iubirii-si-divortului-dintre-anamaria-prodan-si-reghecampf-inceputul-si-sfarsitul-musteste-de-suferinta-ultimele-noutati.html 

Cu puțin timp înainte de marele anunț, Anamaria a acordat un interviu plin de indicii.

Incendiar! Anamaria Prodan, dezvăluiri: „Orice bărbat mai pleacă! Antrenorii curvari…” Îl puteți citi AICI: https://retetesivedete.ro/incendiar-anamaria-prodan-dezvaluiri-orice-barbat-mai-pleaca-antrenorii-curvari.html

ANAMARIA PRODAN A AVUT O PRIMĂ REACȚIE PE CONTUL DE INSTAGRAM AL FIULUI LOR

„TATI ESTE ÎNTR-UN MOMENT GREU”

„Mami ..❤️tati este intr un moment greu al vieții. Trebuie sa l iubim ! Familia,loialitatea,respect ,onoare! Apără-l! TU, ești EL ! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT ! Cum sunt si surorile tale! Si, iubește-l !! Tu esti EL ! Nu uita niciodată !CÂNDVA VA ÎNȚELEGE !!!Du-te si caută in el numai lucrurile bune! El este si va rămâne Eroul vieții tale! Pt noi el va rămâne SOARELE NOSTRU ! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE ! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE ! Mami !!!CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu il reprezintă !! Undeva TATI S A PIERDUT. ..INTR O LUME URÂTA TARE ! Care nu îl reprezintă ! Dar tu lupta Pt tati si nu îți încarcă sufletul cu ura ,caci tatal tău nu stie ce îți face. Puterea si dragostea ta îl vor ajuta! Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără Marginele! Înconjurați l pe tati cu dragoste ! ❤️”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre