Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Imaginile momentului cu Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei. Să vedeți cât a crescut și ce știe să facă printre manechine!

Exclusiv. Imaginile momentului cu Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei. Să vedeți cât a crescut și ce știe să facă printre manechine!
Dani Oțil și soția sa, Gabriela, se pregătesc de nuntă vara aceasta și au ales deja locația unde își vor invita cei mai apropiați prieteni pentru petrecere. Până acolo însă se „construiește” intens cariera de fotomodel a doamnei Oțil.

Gabriela tocmai a fost invitată de soțul ei în emisiunea pe care o face:  Super Neatza cu Răzvan și Dani, la rubrica de modă, unde a prezentat cea mai scurtă rochie pe care tânăra cu siluetă de vis și picioare extrem de lungi a îmbrăcat-o. în momentul în care a apărut în fața camerelor de filmat, Dani a și exclamat că sigur, rochia, nu e mărimea ei, pentru că e prea scurtă.

Gabriela, soția lui Dani Oțil, are o siluetă perfectă, după ce a devenit mamă

„Iată cum nu lăsăm mămicile în parc”, a mai spus vedeta. Asta în contextul în care, se știe, acesta e cel care o fotografiază deseori în ipostaze sexy și distribuie imaginile pe internet.

Micul Tiago, adorabil și „mămos”

Dar atracția momentului nu a fost Gabriela, ci copilul ei și al lui Dani Oțil, Tiago. „Nu am avut cu cine să lăsăm copilul”, a declarat Dani Oțiul, senin, în emisiune, motivând prezența puștiului îmbrăcat într-o salopetă de culoare camel.

Copilul s-a simțit perfect în largul lui în platoul emisiunii  Super Neatza cu Răzvan și Dani, la rubrica de modă. s-a plimbat prin fața invitaților, dar când mama sa și-a încheiat momentul și a părăsit platoul a început să se smiorcăie, pentru că îi era deja dor de ea.

Dani Oțil a încercat să îl liniștească și i-a propus chiar să îl ducă în backstage, unde, golan cum e, ar putea să admire modelele în timp ce  schimbă ținutele. „Tati, tu te duci în spate, unde se schimbă fetele astea, și îmi povestești ce vezi. Bine?!”, i-a spus Oțiul puștiului său, Tiago. Dar acesta se mârâie, astfel că prezentatorul e nevoit să îl ducă pe puști la mama sa. „Jumătate de emisiune tu ai făcut-o, jumătate tu ai stricat-o. Du-te și spune-mi cine are cupa cea mai mare la frigiderul de lapte. Și să nu spui că maică-ta, că sunt destul eu obligat să zic….”, a mai spus Dani Oțil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre