Ce discount primește Dani Oțil  pentru petrecerea de nuntă, după ce „s-a îndopat” gratis la degustare. Vedeta e foarte sinceră

Ce discount primește Dani Oțil  pentru petrecerea de nuntă, după ce „s-a îndopat” gratis la degustare. Vedeta e foarte sinceră
Dani Oțil și soția sa, Gabriela,  vor face nuntă mare vara aceasta, după ce, în urmă cu doi ani, cei doi au spus „Da” în fața ofițerului stării civile. Va fi nuntă la piscină, dar până acolo mai e ceva.

Între timp, Dani Oțil a recunoscut că nu s-a putut abține să nu profite de căutările locației pentru fericitul eveniment. Și s-a „îndopat” de-a dreptul cu preparatele pe care urmează să le servească invitaților săi. „Degustarea e gratis…”, a mărturisit celebra vedetă de la Antene. Dani Oțil susține, într-un video postat de soția sa, că a mâncat meniu complet în toate cele trei locații vizitate pentru a alege locul nunții. Marea dilemă a fost la final, când s-a chinuit, de-a dreptul, să îngurgiteze ultima jumătate de ecler rămasă.

Gabriela Prisăcariu îi atrage atenția: „Ți-am zis că suntem la degustare? Deci nu trebuie să mâncăm, trebuie doar să degustăm, atât”. Asta, după ce a mărturisit, în altă postare, că  „Dani mi-a spus să pun gustarea la ora 13:00 ca să fie prânzul, să mâncăm”.

Replica lui Dani Oțil e de zile maro „Îți spun un secret, degustarea este gratis și suntem la a treia locație. Mai avem una mâine și săptămâna asta am salvat-o”.

Ce discount primesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu în locația unde își vor ține nunta

După o serie de căutări, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să schimbe data nunții după ce au ajuns într-o locație cu adevărat selectă unde au și reducere de preț. Ei vor petrece la Bokaa, o locație  cu piscină. Pentru că aleg petrecea la piscină, cei doi vor primi și un discount de 5%, după cum menționează site-ul locației, unde, în această perioadă e o promoție. „ Am găsit și locația. Este superbă.

Locația nunții lui Dani Oțil e pe malul lacului Buftea

Ne-am schimbat chiar și data pentru că locația asta nu era disponibilă când voiam noi așa că am schimbat-o. Am studiat multe locații din București, noi voiam neapărat în aer liber pentru că nu vrem o petrecere din aia riguroasă de nuntă”, a transmis Gabriela Prisăcariu  pe pagina sa de Instagram.

Dani și Gabriela primesc și discount pentru petrecere

„Situat pe malul lacului Buftea, la mica distanta de București, într-un splendid parc natural cu arbori seculari și grădini amenajate în deplin respect pentru natură, Bokaa a fost conceput și construit special pentru a găzdui evenimente de lux”, se arată în descrierea locației.

Sursa foto / video: Instagram, Bokaa.ro

Recomandarile noastre