Dani Oțil a făcut-o pe Gabriela să plângă de ziua ei. Asta trebuia să fie o lecție – Exclusiv

Dani Oțil a făcut-o pe Gabriela să plângă de ziua ei. Asta trebuia să fie o lecție – Exclusiv
Gabriela, soția lui Dani Oțil, a primit o mașină adevărată de ziua ei și nu i-a venit să creadă. După gluma cu mașina de spălat, tânăra a izbucnit pur și simplu în lacrimi.

Gabriela și Dani Oțil au o relație care durează de câțiva ani și de mai bine de un an sunt părinții unui copil adorabil. Astăzi Gabriela a schimbat prefixul. Gabriela Oțil a împlinit 30 de ani și este una dintre cele mai frumoase vedete și modele din România. De altfel tânăra mămică își continuă cariera de model. Înainte de miezul nopții, Gabriela a primit cadoul din partea soțului ei, Dani. Acesta i-a dat o cutie imensă de la Chanel, pe care Gabriela a deschis-o împreună cu fiul ei, Tiago.

Dani Oțil a făcut-o pe Gabriela să plângă

În cutie, în loc să fie o poșetă, se afla o altă cutie mult mai micuță. Nedumerită, Gabriela a reacționat: „Nu faci ca atunci, la Paris, când te-ai pus în genunchi doar să-ți legi șiretul?”

A deschis cutiuța  și a găsit o machetă de mașină Porsche Cayenne Turbo. „Mi-ai luat mașină de jucărie?”, a mai apucat să spună, înainte să vadă și actele. Dani Oțil i-a făcut cadou iubitei sale un SUV Porsche, nou nouț. Un cadou scump pentru scumpa sa soție. O astfel de mașină costă peste 150.000 de euro.

 Dani Oțil, lecție pentru Tiago inspirată de Răzvan Simion

Dani Oțil a filmat întreaga scenă. Gabriela izbucnește în lacrimi cu actele mașinii în față. „Ai auzit ce a zis tati? Trebuie să le faci pe femei să plângă, dar de bucurie”, îi spune fiului lor, Tiago.

Când a cumpărat mașina, Dani Oțil pare că s-a inspirat de la bunul său prieten, Răzvan Simion. Îndrăgostit până în pânzele albe, acesta i-a făcut cadou Lidiei Buble, de ziua ei, o mașină. În iunie 2019, în ziua în care cântăreața a împlinit 26 de ani, Lidia Buble s-a trezit în fața casei  cu un  Ford Mustang GT Fastback în nuanța Ruby Red. „Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte…te iubesc!” a fost mesajul care a însoțit imaginile cu ea alături de mașină, pe contul său de Instagram.

Sursa foto – video: Instagram