Ultimele detalii. Ce a pus la cale Andrew Tate imediat ce a aflat că mai rămâne în arest o lună

Ultimele detalii. Ce a pus la cale Andrew Tate imediat ce a aflat că mai rămâne în arest o lună
Într-o încercare de manipulare, ieri, Andrew Tate anunța pe unul din conturile sale de Instagram, că va fi eliberat din arestul preventiv. Apoi a aflat că nici avocatul român, nici super avocata din America nu au reușit să convingă autoritățile că ar fi în regulă să fie eliberați, el și fratele său, Tristan.

Marți seară, instanța a decis că frații Andrew  și Tristan Tate vor rămâne în arest preventiv, pentru următoarele 30 de zile, în timp ce complicele lor, Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Alexandra Radu vor merge în arest la domiciliu, după data de 27 februarie. Amintim că aceștia sunt reținuți și anchetați într-un dosar de crimă organizată, fiind acuzați de constituire de grup infracțional organizat, trafic internațional de persoane, dar și de agresiune și viol, de către procurorii DIICOT.

Cum încearcă Andrew Tate să se „scoată”: nu e misogin, interpretează un personaj

După ce și-a prezis eliberarea din arest, Andrew Tate a aflat că rămâne după gratii și a făcut public a cest lucru, pe unul din conturile sale de socializare. „Tribunalul român prelungește detenția lui Andrew Tate cu 30 de zile. Andrew Tate – influencerul și pretins misogin – urmează să fie reținut pentru încă 30 de zile în România, după ce o instanță din București i-a prelungit detenția în timp ce este cercetat pentru presupusă agresiune și exploatare sexuală.

Fostul kickboxer, de 36 de ani, și fratele său, Tristan, de 34 de ani, sunt anchetați de DIICOT, agenția română pentru crima organizată. Avocatul lui Tate, Eugen Vidineac, a spus anterior că nu există „nicio dovadă” împotriva clientului său și că Tate era doar „interpretarea unui personaj” pe rețelele de socializare. După ce s-a prezentat în instanță la începutul acestei luni, Tate, care e cetățean anglo-american, a spus: „Cereți-le probe și nu vă vor da niciuna, pentru că nu există. Veți afla în curând adevărul acestui caz”.

Geniu în afaceri, Andrew Tate profită din plin, financiar, din prelungirea arestului

Andrew Tate se dovedește însă în continuare un geniu al afacerilor. El știe să facă bani din orice, iar dacă cineva nu a fost convins încă, mai avem o dovadă. Profitând de publicitatea ce i se face după ce s-a anunțat o nouă lună de arest preventiv, acesta a început promovarea intensivă a cursurilor sale de la „Hustler Academy”. Una din afacerile profitabile ale influencerului sunt cursuri de dezvoltare personală pentru bărbați.

Îi învață cum să atragă și să aibă cât mai multe femei, cum să facă bani, cum să fie de succes. Prin urmare, publicitatea care rulează pe conturile sale de Instagram, în timp ce presa din întreaga lume anunță prelungirea arestului preventiv, e agresivă. El a pus în vânzare la „ofertă” cursurile sale, cu un discount care ajunge până la aproape 90%. Un curs care costa între 40 și 120 de dolari costă acum doar 9,9 dolari. O adevărată afacere, dacă ținem cont că Andrew Tate se laudă cu 100.000 de cursanți.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre