Un celebru profiler a intrat pe fir în cazul fraților Andrew și Tristan Tate. Dezvăluirile sale sunt tulburătoare

Un celebru profiler a intrat pe fir în cazul fraților Andrew și Tristan Tate. Dezvăluirile sale sunt tulburătoare
Criminalist celebru, despre profilul psihologic al fraților Tate: „Cam așa e povestea cu psihopații ăștia!”

Frații Tate au „profil de psihopați, iar infractorii din acest tipar trebuie aspru pedepsiți”. Aceasta este opinia lui Tudorel Butoi, unul dintre cei mai cunoscuți psihologi criminaliști din România.

Specialistul spune că menținerea lor după gratii nu va permite ca Andrew și Tristan Tate să influențeze martori și să pună în mișcare alte relații pe care le au.

 „Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite… Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segmente din administrație, juridic. Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele, să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror libertate a fost sechestrată, violate. Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor… Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate”, a spus Tudorel Butoi, la emisiunea Controversat de la Realitatea PLUS.

Au cerut ridicarea sechestrului

Tribunalul Bucureşti a decis pe 30 decembrie ca cei doi frați, alături de alte două persoane să fie arestați preventiv pentru 30 de zile. Aceștia au contestat decizia instanţei în aceeași zi. Joi, 5 ianuarie, Curtea de Apel a soluționat cererea, hotărând menținerea arestului preventiv Tot astăzi, cei doi frați au cerut instanței să ridice sechestrul pus de procurorii DIICOT pe mașinile de lux.

Este vorba despre cele 11 autoturisme de lux în valoare de 5 milioane de euro.  Printre modele se numără un Bugatti Chiron, evaluat la trei milioane de dolari, un Rolls Royce Wraith de 380.000 de dolari, două Ferarri de peste o jumătate de milion de dolari, un McLaren de aproape 400.000 și un Porsche GT Street de peste 300.000 de dolari. Tot sub sechestru sunt și mai multe imobile printre care și conacul din Pipera, acolo unde ar fi fost exploatate sexual tinerele.

Motivul pentru care au venit în România

Sursa citată mai sus menționează și motivul pentru care fraţii Tate au ales România pentru afacerile ilegale. Se pare că mai întâi aceștia ar fi analizat modul de operare al interlopilor din mai multe ţări. Dacă în ţări precum Rusia, Serbia, Bulgaria, Albania sau Republica Moldova ar fi putut fi ucişi pentru bani de interlopi, în România nu acest pericol era destul de mic.

Reținuți pe 30 decembrie 2022

Controversatul influencer online Andrew Tate a fost reținut în București, pe 30 decembrie, împreună cu fratele său Tristan, în cadrul unei anchete privind comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și viol.

Timp de nouă luni, procurorii antimafia au pus cap la cap toate probele ridicate din vila fraților Tate și de la studioul de videochat, pentru a putea să demonstreze că sunt reale acuzațiile formulate, la audieri, de către presupusele victime ale acestora.

 

Recomandarile noastre