Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Iubita lui Codin Maticiuc, victima unui accident de motor

Exclusiv. Iubita lui Codin Maticiuc, victima unui accident de motor
Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, este o femeie strașnică. Mama de doi copii, tânăra arată spectaculos, și asta fără „îmbunătățiri” făcute de mâna omului. Ea trage din greu în sala de sport dar are și alte fantezii. Acum era să se întâmple o nenorocire.

Ana Pandeli, singura femeie care a reușit să-l cumințească pe Codin Maticiuc, a fost victima unui accident de motor. S-a întâmplat în urmă cu o zi, în vârf de munte, ceea ce a complicat și mai mult lucrurile.

Ana și Codin sunt părinții unei fetițe drăgălașe, pe nume Smaranda. Bruneta mai are un băiat, care e aproape adolescent, dintr-o relație anterioară.

Ce spune Codin Maticiuc despre pasiunile obsesive ale iubitei

Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic.

Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea. Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, „de plictiseală”: 18 minute de plank (sau cum s-o scrie că eu nici de scris nu mă pricep darămite să-l fac). 18 minute încontinuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg.

În fine, începeți să înțelegeți că am dreptate când o fac nebună dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o dată sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu că să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună.”, a relatat Codin Maticiuc pe Facebook.

El a distribuit, după accidentul iubitei sale, o fotografie emoționantă cu aceasta, odihnindu-se, în pat, alături de fiica lor.

Ana a făcut accident de motor în vârf de munte

Ana Pandeli e o obsedată a muntelui și a sportului. Zilele trecute vă arătam cum își lucrează mușchii fesieri, la sala de sport, ridicând greutăți ce însumau 100 de kilograme.

Dar mersul la sală nu i-a fost de ajuns. Așa că s-a apucat de motocross. Ieri a ieșit în natura. Era, conform spuselor ei, a patra lecție de motocross. Nu s-a sfârșit prea bine. La o viteză de 70 de kilometri la oră, Ana a căzut de pe motocicletă și și-a rupt mâna. De fapt, doar degetul, după cum a constatat când s-a mai liniștit.

Așa că a încălecat motocicleta și a continuat traseul. „Doar un deget rupt nu opărește pe nimeni, până la urmă, din nimic”, a mărturisit iubita lui Codin Maticiuc.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre