Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Juniorul lui Pepe are primul Mercedes. Și prieteni puternici

Exclusiv. Juniorul lui Pepe are primul Mercedes. Și prieteni puternici
Pepe nu își mai încape în piele de bucurie și mândrie că a devenit tată de băiat. După primii doi copii, două fiice cu Raluca, noua soție, Yasmine, i-a adus pe lume un urmaș care îi va duce numele mai departe.

Probabil că nu există ceva pe lumea asta să își dorească mama micuțului și să nu primească de la iubitul ei soț. Pepe și Yasmine formează un cuplu de la câteva luni după ce artistul a anunțat separarea de cea de a doua sa soție. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în primăvară, cu câteva luni înainte de nașterea băiețelului. Acesta a primit numele Junior și, de când a venit pe lume, e sursă de bucurie pentru toată familia.

Fiul lui Pepe învață să cânte la microfon aurit

Surorile mai mari, fiicele lui Pepe și ale Ralucăi, îl adoră pe puști. Ele mai au acasă o surioară, la fel de micuță, rodul iubirii dintre mama lor, Raluca, și noul ei soț, Ibrahim. Junior, fiul lui Pepe și Mariam, fiica Ralucăi, s-au născut la aproape o lună distanță.

Pepe i-a cumpărat fiului său un Mercedes

Pepe și-a învățat fiul de mic cu muzica bună și cu mănușile de box. A avut grijă să îi transmită urmașului său tot ce îi place lui. Micul Junior e obsedat de melodiile lui Pepe, pe care le-ar asculta non-stop, după cum artistul a și arătat, în repetate rânduri. Iar ultima piesă este preferata lui. Băiatul, are deja cariera asigurată. Tatăl i-a cumpărat deja microfon de culoarea aurului, dar și primul Mercedes.

Pepe i-a cumpărat fiului său de nici un an, primul Mercedes

Ca un mic VIP ce este, nu se poate plimba cu altceva. Prin urmare, Junior, care în perioada aceasta învață să meargă singur, are la dispoziție o trotineta ce poate fi împinsă pentru plimbare, până învață cel mic să folosească pedalele. Dar nu e una oarecare, c i un Mercedes.

De altfel, Pepe e cunoscut că e pasionat de mașini puternice. El conduce, din 2021, ultimul model de BMW care a costat cât o  vilă. Prin urmare fiul lui nu putea fi lăsat mai prejos, în timp ce se joacă în curtea casei, cu cei doi câini de luptă deținuți de familie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre