Video. Fiul lui Pepe e deja fanul nr. 1 al tatălui său. Încă se și supără… – Exclusiv

Video. Fiul lui Pepe e deja fanul nr. 1 al tatălui său. Încă se și supără… – Exclusiv
Pepe le-a făcut cadou fanilor săi, dar mai ales familiei sale, o nouă piesă, înainte de Crăciun. „Familia mea” se numește piesa și a devenit rapid un hit.

În primul rând pentru fiul lui Pepe. Copilul de câteva luni este absolut îndrăgostit de melodie și nu se mai satură să o asculte. Practic, de cânt celebrul său tată a lansat piesa, cea mai mare distracție a lui Junior e să stea în brațele artistului și acesta să îi pună, pe laptop, să asculte melodia.

„Golanul acesta mic vrea piesa nouă pe repeat… non stop !!! 😆 Eu zic să ne conformăm cu toţii!!! Să nu supărăm puştiul!!!”, a dezvăluit Pepe într-o postare adorabilă pe care a distribuit-o pe contul său de Instagram.

Pepe, declarație de dragoste muzicală

Pepe trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. Are trei copii, două fete și un băiat, o carieră pe culmile succesului. Lor, dar și noii sale soții le-a dedicat melodia pentru  realizarea căreia a colaborat cu bunul său prieten, Connect-R. videoclipul e filmat la Pepe acasă, iar în imagini apar toți cei foarte dragi lui: soția și copiii.


Piesa și-a numit-o simplu, „Familia mea”.  Versurile vorbesc despre marile bucurii ale vieții lui Pepe: copiii și soția. Pe Yasmine, cea cu care a început să formeze un cuplu la câteva luni după despărțirea de a doua sa soție, Raluca, o numește, nici mai mult, nici mai puțin decât „femeia vieții mele”. Tânăra de 27 de ani e în al nouălea cer.

„Am copiii lângă mine, / Şi am sufletul bogat, / Şi cu femeia vieţii mele, / Mă simt binecuvântat. / Atâta timp v-am aşteptat prin ceaţă. / Şi aţi venit. / Aţi venit ca să-mi daţi viaţă”, cântă Pepe în prima strofă a noii sale melodii. Refrenul  continuă declarația de dragoste: „Voi sunteţi viaţa mea, / Şi fericirea mea e lânga voi. / Voi sunteţi viaţa mea, / Şi toată viaţa mea înseamna noi. / Voi sunteţi viaţa mea, / Doar Dumnezeu ştie cât vă iubesc din suflet. / Voi sunteţi viaţa mea, / Şi cerului vreau să îi mulţumesc / Pentru Familia mea”.

Sursa foto: Youtube, Instagram

Recomandarile noastre