Adorabil! Așa îl răsfață Yasmine pe soțul ei, Pepe  – imaginile momentului. Exclusiv

Adorabil! Așa îl răsfață Yasmine pe soțul ei, Pepe  – imaginile momentului. Exclusiv
Pepe este un bărbat cu adevărat norocos. A avut noroc de neveste frumoase care l-au răsfățat care mai de care.

Să vedeți cum îl răsfață Yasmine pe soțul ei, Pepe. A dezvăluit chiar ea, iar imaginile vorbesc de la sine. Deși a fost extrem de supărat când a aflat că soția sa, Raluca, e interesată de un alt bărbat, divorțul dintre artist și mama fiicelor sale a decurs ușor, iar apoi fiecare și-a găsit o nouă iubire. Pepe e  mândru nevoie mare de noua sa relație. Și are și de ce. Yasmine, cea de a treia soție a sa e prima care i-a dăruit un urmaș. Pepe junior va duce numele Pascu mai departe.

Fiul lui Pepe a crescut mare și a fost botezat

Zilele trecute, micul Pepe a fost creștinat, iar alături de părinți au fost toți prietenii lor din lumea artistică și mondenă a Bucureștiului. Cel mic a crescut deja și e deosebit de frumos, semănând cu ambii părinți. Deja e învățat să facă lucruri, și, atunci când zâmbește, o face cu toată fața. După botez, cu ajutorul mamei sale, micul Pepe le-a mulțumit invitaților că i-au fost alături.

Iată cum îl răsfață Yasmine pe soțul ei

Zilele acestea, Yasmine ne arată cum își răsfață ea soțiorul. Atentă la detalii, Yasmine știe cum se cucerește un bărbat: trebuie să aibă de mâncare, și să fie bună. Așa că nu a stat mult pe gânduri și i-a făcut prăjituri. Ea a pregătit o tavă plină de cornuri cu ciocolată, pe care le-a copt în cuptorul încins la 200 de grade Celsius. Au ieșit perfecte, Yasmine însăși a fost tare mândră de cornurile ei dulci. Astfel încât le-as filmat și a distribuit imaginile pe rețelele sociale.

După cum a putu observa oricine, Yasmine, noua soție a lui Pepe, și mama primului său fiu, este o femeie foarte talentată. Ea e un make-up artist desăvârșit și, în plus, știe să tragă cu arma. Chiar se antrenează constant, în acest sens.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre