Cele mai tari imagini de la botezul fiului lui Pepe, dar și cea mai neașteptată absență! A fost o situație stranie

Cele mai tari imagini de la botezul fiului lui Pepe, dar și cea mai neașteptată absență! A fost o situație stranie
Pepe a trăit o nouă zi importantă, cea a creștinării celui de-al treilea copil al său, singurul lui băiat de până acum. Artistul și frumoasa lui soție, Yasmine, au celebrat evenimentul într-un cadru destul de restrâns, dar abundent în momente artistice. Iată cele mai inedite imagini de la botezul lui Pepe Junior.

Pepe și Yasmine au sărbătorit ieri momentul botezului lui Pepe jr. alături de nașii Andra și Cătălin Măruță, cei doi fiind nași și pentru cele două fiice ale artistului din căsătoria cu Raluca Pastramă.

Pepe a făcut o atmosferă deosebită cântând live cu trupa Mandinga.

Andra a cântat și ea, dar cel mai mult s-a distrat alături de toți cei trei copii ai lui Pepe, pe care i-a nășit. Finuțele o adoră pe artistă.

Cu emoții care a dus până la lacrimi, Andra a și-a lăudat finul pentru frumusețea ochilor săi, iar, per total, nașii au dovedit că sunt topiți după micuțul Pepe, care nu doar că e foarte drăgălaș, dar e și foarte cuminte.

Micuțul Pepe Jr. a avut două torturi, din compoziții diferite, pentru a mulțumi toți invitații.

„E topit ta-su după el!”, a strigat mama lui Pepe. Tot doamna Pascu a mai exclamat că „Dumnezeu e sus!”, semn că bucuria adusă de cel de-al treilea copil este foarte mare.

Connectr și nea Mărin au stat împreună la masă și au arătat fanilor, prin intermedul rețelelelor sociale, artmosfera plăcută de la eveniment.

 

Cine a fost marele absent? Oana Roman!

Deși îi leagă o prietenie de mai bine de două decenii, Oana Roman a fost marele absent de la botezul micuțului Pepe. Un gest neașteptat, cu atât mai mult cu cât nu se aude nimic despre vreo ceartă între cei doi.

Pepe a spus în trecut că o consideră pe Oana Roman o prietenă adevărată, iar ea, care i-a luat apărarea atât în divorțul artistului de Oana Zăvoranu, dar și în divorțul de Raluca Pastramă, spunea că Pepe îi este ca un frate.

Peste toate acestea, în urmă cu puțin timp, Oana Roman distribuia pe Instagram fotografia Yasminei, însoțită de mesajul „Fată frumoasă și rafinată”, semn că o îndrăgește pe noua parteneră de viață a artistului.

La momentul botezului lui Pepe Jr., Oana Roman a ales să meargă la restaurant alături de Marius Elisei și fiica lor, potrivit imaginilor pe care le-a postat pe Instagram. Dacă cei doi s-au certat sau dacă Oana nu a ajuns pe lista scurtă a invitațiilor… Poate vom afla în curând.

Foto/Video: Instagram