Socrul lui Cătălin Măruță vorbește pentru prima oară despre ginerele său. Tatăl Andrei, dezvăluiri despre „certuri și discuții”

Socrul lui Cătălin Măruță vorbește pentru prima oară despre ginerele său. Tatăl Andrei, dezvăluiri despre „certuri și discuții”
23 august este o zi specială pentru Andra, care a împlinit 36 de ani. Tatăl vedetei a spus lucruri neștiute de nimeni.

Andra și Cătălin Măruță sunt cuplul perfect. Cei doi se completează de minune, iar socrul prezentatorului e extrem de fericit.

Cătălin Măruță, ridicat în slăvi de socru. Tatăl Andrei a devenit avocat

Într-un interviu pentru Ego, tatăl Andrei a vorbit despre ginerele său, despre care a avut doar cuvinte de laudă. Acesta se mândrește cu Cătălin Măruță care, asemenea fiicei sale, a luat tot ce a avut mai bun din familia din care provine. De asemenea, acesta a povestit că în copilărie, Andra era fascinată ori de câte ori primea cadou o rochiță, dar și acum părinții nu uită să-i facă daruri care să îi bucure sufletul.

Și el e de familie bună, foști judecători

”Astăzi, din păcate, nu petrec alături de fiica mea dragă, am niște probleme de rezolvat la Cluj, dar vom petrece după aceea. În copilărie, ei îi plăceau foarte mult rochițele, hăinuțele, asta își dorea mereu de ziua ei. Dar și acum eu și soția mea îi mai cumpărăm lucrușoare, dar nu haine de scenă, pe acelea și le alege ea, ci d-astea de casă, mai ușoare, de stat prin casă. (…)

Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a mărturisit Alexandru Mihai.

”Am zis să nu mor până nu fac Dreptul!”

În altă ordine de idei, tatăl marii artiste a mărturisit ceea ce nu știau mulți: a devenit avocat. El a absolvit Facultatea de Drept la vârsta de 62 de ani și spune că a fost un student care nu a lipsit de la nici un curs. ”Am absolvit Dreptul, în București, în 2019, la frecvență redusă. Mergeam la cursuri câte 3 zile pe săptămână, am fost și la seminarii.

Și Cătălin Măruță e avocat, dar el a absolvit Dreptul mai de mult timp. Trecusem prin toate școlile, și printr-un liceu și o postliceală și am zis să nu mor până nu fac și Dreptul. Aveam înclinație, mă ocupam de contractele Andrei. Pe plan profesional, fiul și nora mea mai au concerte, iar în ceea ce mă privește, ca solist, încă mă gândesc ce proiect să realizez!”, s-a destăinuit acesta.

Ce a primit Andra de la soțul ei

Cu puțin timp în urmă, Andra a postat câteva fotografii în care apare cu familia, mândră nevoie mare de tortul pe care l-a primit în dar de la Măruță și copii. ”Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar și pentru prietenii mei din online care mă susțin necondiționat! Fie ca urările să vi se întoarcă și vouă! Vă iubesc!”, au fost cuvintele brunetei.

Sursă foto: instagram