Andra spune că e fericită în căsnicie, dar preferă „Durerea”. Iată plăcerea ascunsă a îndrăgitei artiste

Andra spune că e fericită în căsnicie, dar preferă „Durerea”. Iată plăcerea ascunsă a îndrăgitei artiste
Andra e una dintre cele mai iubite vedete din România, dar și o gospodină desăvârșită. Iată care e prăjitura pe care o adoră întreaga familie.

Andra nu face parte din categoria vedetelor care nu gătesc. Ardeleancă adevărată, ea își surprinde mereu invitații cu cele mai inedite preparate.

Spune că e fericită în căsnicie, dar desertul preferat al Andrei e prăjitura „Durerea”. Iată cum o prepară

Când vine vorba de mâncăruri ca la mama acasă, Andra e în top. Vedeta găstește cele mai bune preparate pentru Măruță I cei doi copii, iar când vine vorba de desert, există o prăjitură care e preferata familiei. Chiar dacă are o denumire nu tocmai potrivită, pentru că se numește Durerea, desertul are un gust senzațional. Într-un interviu mai vechi, cântăreața a spus că a învățat să facă această prăjitură de la mama ei.

Mod de preparare

Pentru a pregăti această minunată prăjitură, aveți nevoie pentru blat de 10 albușuri, 300 g zahăr tos, 300 g nucă prăjită și măcinată și 4 linguri rase cu făină. De asemenea, pentru cremă sunt utile 10 gălbenușuri, 300 g zahăr, 2 linguri cu făină, 100 ml lapte și 2 pachete de unt. Nu în ultimul rând mai aveți nevoie de  250 g zahăr și 200 g nuci bucăți pentru a face glazura. Pregătiți blatul și coaceți patru foi, pe dosul unei tăvi unse cu unt, ulei sau untură, după preferință.

Cum se asamblează prăjitura

Crema se pregătește la bain-marie, gălbenușurile amestecându-se cu zahărul, făina și laptele călduț. Este gata când se transformă într-o compoziție omogenă. Lăsați la răcit, apoi puneți cele două pachete cu unt.

Pentru a pregăti glazura, caramelizați zahărul, apoi încorporați nucile. Turnați cât e fierbinte, cu mare grijă pe un fund de lemn și lăsați la răcit. Ulterior, zdrobiți cu un ciocan pentru șnițele. Întindeți crema între foile prăjiturii, în straturi, iar pe ultima foaie puneți un strat mult mai subțire de cremă. Glazura se pune pe ultima foaie.

Sursă foto: instagram, unica.md