Probleme uriașe pentru Ricky Martin. Avocații fac tot ce e omenește posibil să-l scoată basma curată, dar situația e gravă

Probleme uriașe pentru Ricky Martin. Avocații fac tot ce e omenește posibil să-l scoată basma curată, dar situația e gravă
Ricky Martin, odinioară idolul femeilor, e posibil să stea nu mai puțin de 50 de ani în spatele gratiilor.

Ricky Martin și nepotul său sunt la cuțite. Dacă tânărul are dreptate, artistul o încurcă.

Probleme uriașe pentru Ricky Martin. Avocații fac tot ce e omenește posibil să-l scoată basma curată, dar situația e gravă

Numele lui Ricky Martin e implicat în scandal. Nepotul lui, Dennis Yadiel Sanchez l-a acuzat de incest. Cei doi ar fi avut o relație de câteva luni, însă Dennis i-a pus capăt. Când a auzit asta, Ricky a devenit violent și ar fi consumat alcool și droguri. El este acuzat că „a exercitat atacuri fizice și psihologice” asupra lui Sanchez în timpul relației lor de șapte luni, care s-a terminat acum două luni.

Mai mult, nepotul susține că l-ar fi văzut pe Martin de câteva ori așteptându-l la locuința lui. De altfel, cântărețul a primit și un ordin de restricție în Puerto Rico la începutul acestei luni, dar identitatea victimei a fost ascunsă. În timp, scrie publicația spaniolă Marca, Eric Martin, fratele lui Ricky, a aflat că e vorba de Dennis Yadiel Sanchez.

Apărătorii lui Dennis susțin că a fost denunțat de o femeie

Avocații lui Ricky susțin că nu se pune problema ca artistul să fi făcut așa ceva și se ocupă în acest moment să-și construiască apărarea. Există și o ipoteză potrivit căreia Ricky ar fi fost denunțat de o femeie, pe care cântărețul a amenințat-o că „o să-i distrugă viața”.

Apărătorii lui Martin au mărturisit pentru DailyMail.com că acuzatorul „se luptă cu probleme profunde de sănătate mintală” și că acuzațiile sunt dezgustătoare. Ricky este așteptat la proces, la tribunalul din Puerto Rico, pe 21 iulie, unde urmează să-și dovedească nevinovăția.

„Așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va examina faptele”

„Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată – și nu va fi niciodată – implicat în vreun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său. Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare. Cu toții sperăm ca acest om să primească ajutorul de care are atât de urgentă nevoie.

Dar, mai presus de toate, așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va examina faptele”, a spus avocatul.

Ricky Martin s-a declarat homosexual, este căsătorit cu un bărbat și are patru copii, născuți de mame surogat.

Sursă foto: ziarul de iasi