Elena Udrea e pusă la colț. Ca să-și plătească avocații, a luat o decizie șocantă. „Pentru cârcotași…”

Elena Udrea e pusă la colț. Ca să-și plătească avocații, a luat o decizie șocantă. „Pentru cârcotași…”
Ca să poată să iasă din problemele în care se află, Elena Udrea și-a angajat opt avocați.

Elena Udrea face orice ca să fie liberă. Și-a luat mai mult apărători, iar acum a început să-și vândă din investiții.

Elena Udrea e pusă la colț. Ca să-și plătească avocații, a luat o decizie șocantă. „Pentru cârcotași…”

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea și partenerul ei, Adrian Alexandrov sunt nevoiți să facă un pas în spate pentru a face rost de mai mulți bani, probabil pentru avocați. Cei doi se află printre investitorii care fac la Cluj cel mai mare proiect imobiliar din estul Europei. Acum însă, Udrea a început să vândă câteva apartamente, la prețuri mult mai mici decât s-ar fi așteptat cineva.

„RE/MAX va propune spre vânzare un apartament de 2 camere decomandate situat într-un complex rezidențial deosebit, Transilvania Smart City, care se dezvoltă în zona Selgros, aproape de aeroport și de zonele de interes ale orașului. Apartamentul are o suprafață utilă de 41.42 mp și dispune de o terasă de 16.98 mp, fiind situat la etajul 10 al unui imobil având regimul de 2S+P+11E+1Er.

Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde un dormitor, o bucătărie și living open space, o baie, și un hol”, se precizează în anunţul respectiv, citat de Adevărul.

„Să fie într-un ceas bun”

Tot un preț extraordinar are și un apartament cu trei camere, cu o suprafață de 70 mp, care se vinde cu 120.000 de euro: „Vă propunem spre vânzare un apartament de 3 camere decomandate situat într-un complex rezidenţial deosebit , Transilvania Smart City care se dezvoltă în zona Selgros, aproape de aeroport şi de zonele de interes ale oraşului.

Apartamentul are o suprafaţă utilă de 70.39 mp şi dispune de o terasă de 35.51 mp fiind situat la etajul 9 al unui imobil având regimul de 2S+P+11E+1Er. Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde 1 dormitor, o bucătărie şi living open space, 1 baie, şi 1 hol”. „Să fie într-un ceas bun!

Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.