Telenovela Anda Adam-apartamentul din Bragadiru continuă: Iată cine a furat wc-ul din aur! Nu e o glumă, s-au făcut plângeri penale

Telenovela Anda Adam-apartamentul din Bragadiru continuă: Iată cine a furat wc-ul din aur! Nu e o glumă, s-au făcut plângeri penale
Scandalul în care e implicată Anda Adam continuă cu un nou episod. Curg acuzațiile împotriva cântăreței.

Anda Adam trece prin momente grele, iar acum avocatul proprietarului o acuză de furt.

Telenovela Anda Adam-apartamentul din Bragadiru continuă. Cine a furat wc-ul din aur

Cu câteva zile în urmă, în showbizz-ul românesc a izbucnit un scandal în toată regula, în care a fost implicată Anda Adam. Vedeta vroia să cumpere casa pentru mama ei, însă nu a plătit cum a promis. Ulterior, aceasta a fost dată în judecată și urmează să fie evacuată. Scandalul a luat amploare și acum avocatul proprietarului o acuză de furt, susținând că aceasta ar fi sustras obiecte din toaletă.

Anda și avocatul au avut un schimb dur de replici

Invitați în emisiunea lui Cristi Brancu, Anda și celebrul avocat Adrian Cuculis au avut un schimb dur de replici, iar blonda a mărtrisit că a vrut să facă un credit. Dar banca nu i l-a refuzat, așa cum s-a spus, ci ea a oprit procedura. Există și un motiv: ea spune că proprietarul nu vroia să aștepte până când banca i-ar fi dat suma necesară.

Anda susține că mai avea de plătit încă 96.000 de euro și s-a oferit să-i dea proprietarului 20.000 de euro, pe lângă avansul de 5000 de euro, dar acesta a refuzat. La rândul său, Cuculis afirmă că artista ar fi încercat să obțină două credite concomitent, lucru respins de bănci.

O paște o altă plângere penală

Mai mult, el spune că vedeta ar fi luat și wc-ul „din aur” (n. probabil că era auriu) pe care tot ea l-ar fi pus în apartament, dar și alte obiecte sanitare care erau ale proprietarului. Motiv pentru care i se va face o altă plângere penală. Nici Anda nu se lasă și susține că însuși proprietarul i-a spus că va oferi el cadou obiectele respective instalatorului.

 „A dispărut până și WC-ul de aur”

„Am clarificat situația cu privire la ce s-a întâmplat. Am fost contactat de reprezentanții ei legali legat de cum preluăm acele chei. Vom accepta un proces de predare-primire, că nu putem lua așa niște chei. A dispărut până și WC-ul de aur pe care Anda l-a montat acolo. A dispărut și WC-ul de dinainte.

Bunurile care se aflau în acel imobil nu mai există. Au fost distruse. Unele au dispărut. Au fost restituiți cei 5.000 de euro către Anda Adam, acel avans pe care l-a plătit”, a spus avocatul la Prima TV. La auzul acestor cuvinte, Anda a replicat:

„Având în vedere că vorbim de un vas de WC, mă bufnește și râsul. Mi se pare puțin stupid”.

Sursă foto: prima tv